Cum se înțelege Anamaria Rosa cu mama ei, după moartea lui Aurelian Preda: „Ea are o altă viața acolo, o nouă familie”

Fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa, a încercat să reia legăturile cu mama ei. Femeia a plecat în Italia și și-a refăcut viața, iar la scurt timp după moartea artistului, cântăreața a decis că vrea să se reapropie de cea care i-a dat viață.

06 nov. 2023, 16:20
Cum se înțelege Anamaria Rosa cu mama ei, după moartea lui Aurelian Preda: „Ea are o altă viața acolo, o nouă familie”
Cum se înțelege Anamaria Rosa cu mama ei, după moartea lui Aurelian Preda: „Ea are o altă viața acolo, o nouă familie”

Anamaria Rosa a început să aibă o relație mai apropiată cu mama ei, stabilită de ceva vreme în Italia. După moartea lui Aurelian Preda, între cele două au avut loc schimbări majore.

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită de parastasul de șapte ani al regretatului artist: „Nu m-a mai sunat niciun coleg de-al tatălui meu. S-au schimbat multe de când l-am pierdut”

Cum arată relația dintre Anamaria Rosa Preda și mama ei

Anamaria Rosa a suferit enorm după moartea tatălui ei, Aurelian Preda, care a fost răpus de cancer în 2016. Artistul a mers să se trateze la o clinică privată din Viena, acolo unde și-a dat și ultima suflare, după ani grei de luptă cu boala. După ce și-a pierdut tatăl, Anamaria Rosa a început să se apropie de mama ei biologică.

Apropierea dintre cele două a avut loc la aproximativ un an de la moartea lui Aurelian Preda. Anamaria Rosa a vizitat-o și și-a petrecut multe vacanțe în Italia, unde mama ei este stabilită de mai mult timp, toate acestea ajutându-le pe cele două să își consolideze relația.

„La un an distanță după ce a decedat tata, atunci a început apropierea de mamă – fiică între mine și mama. Am început să merg la ea în Italia în vacanțe, să fac sărbătorile acolo și ușor am început să recuperăm din timp. Ea are o altă viața acolo, o nouă familie. Fratele meu este mai mic decât mine cu 2-3 ani cam așa. Ea și-a refăcut viața destul de repede. Cunoscuse pe cineva în România și au plecat împreună în Italia”, a explicat tânăra, în emisiunea Corneliei Ionescu.

Anamaria Rosa recunoaște că nu a reușit în totalitate să creeze o legătură mamă – fiică clasică alături de mama ei, și asta din cauza diferenței mici de vârstă dintre ele, însă au devenit confidente și foarte bune prietene.

„Mi-am dat seama că o iubesc pe mama și mi-am impus eu să îi spun mama, nu pentru că mi-a venit natural să-i spun pentru că eu eram obișnuită să-i spun Ica sau Mona, cum o știe lumea. Am vrut să înnod această conexiune de mamă fiică, nu am reușit în totalitate, probabil și pentru că este o diferență mică de vârstă între noi, ea are 41 de ani eu am 23 de ani. O simt mai mult ca o prietenă, ca o soră. Pot să vorbesc orice cu ea, de exemplu cu tata nu puteam să vorbesc orice pentru că era acel respect, erau acele rețineri, era și foarte exigent”, a mai dezvăluit Anamaria Preda.

Anamaria Rosa îi simte, pe zi ce trece, absența tatălui ei, Aurelian Preda, căruia i-a făcut parastasul de 7 ani la sfârșitul lunii septembrie. Din păcate, tânăra s-a simțit dezamăgită de faptul că niciun colg de breaslă al lui Aurelian Preda nu au încercat să ia legătura cu ea după tragedie.

„Chiar în septembrie am avut pomana de șapte ani a tatălui meu. Pe lângă faptul că a trecut timpul atât de repede, parcă toate s-au întâmplat atât de recent, încât țin minte cum s-a întâmplat totul detaliu cu detaliu, inclusiv momentul decesului, ultimele momente alături de el. Parcă nu s-a întâmplat acum 7 ani, ci acum o săptămână. Cu cât trece timpul, cu atât mi se face mai dor, pentru că greutățile vieții cresc”, a încheiat ea.

Citește și: Anamaria Preda, declarații emoționante la 7 ani de la moartea regretatului Aurelian Preda. Ce a spus fiica acestuia despre cea mai urâtă perioadă din viața ei: „Am încercat să mă sinucid”