Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită de parastasul de șapte ani al regretatului artist: „Nu m-a mai sunat niciun coleg de-al tatălui meu. S-au schimbat multe de când l-am pierdut”

Fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa, a dezvăluit că de la parastasul tatălui ei au lipsit foștii colegi de scenă ai artistului.

26 sept. 2023, 12:20
Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită de parastasul de șapte ani al regretatului artist: „Nu m-a mai sunat niciun coleg de-al tatălui meu. S-au schimbat multe de când l-am pierdut”
Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită după parastasul de 7 ani al tatălui ei

Anamaria Rosa, fata înfiată de Aurelian Preda, i-a făcut artistului parastasul de șapte ani, weekendul trecut. Tânăra a mărturisit că nu a mai fost sunată de niciunul dintre colegii tatălui său, după moartea lui, așa că nu mai păstrează legătura cu nimeni.

La pomana de sâmbătă, 23 septembrie, de la Mănăstirea Dervent, a fost prezentă mama biologică a Anemariei Rosa, dar și nepoții regretatului artist. Aurelian Preda a murit în data de 27 septembrie 2016, după o luptă grea cu cancerul, fiind internat într-un spital din Viena.

Citește și: Aurelian Preda, uitat de colegii de breaslă. Scene dezolante la mormântul regretatului artist. Anamaria Preda: „Nu am cum să mulţumesc nimănui”

„La parastas, alături de mine au venit și mama mea, sora tatălui meu și nepoții tatălui meu. La Mănăstirea Dervent ne-a așteaptat Părintele Stareț de la Mănăstirea Dervent, iar împreună cu Părintele Efrem am ajutat în bucătărie la preparatele pentru pomană”, a declarat fiica regretatului artist, pentru viva.ro.

Anamaria nu a mai ținut legătura cu niciun artist după moartea tatălui și susține că nimeni nu a mai căutat-o.

„În afară de o singură prietenă a tatălui meu, o fostă colegă a lui în televiziune mulți ani. Nu am mai vorbit cu niciun artist, nu m-a mai sunat niciun coleg de-al tatălui meu. Nu, nu mai țin legătura cu nimeni, pentru că s-au schimbat multe de când l-am pierdut pe tata”, a mai declarat Anamaria Rosa, pentru sursa citată.

Citește și: Au trecut aproape șapte ani de la moartea regretatului artist Aurelian Preda. Ana Maria, fiica sa, a dezvăluit ce va împărți de pomană pentru tatăl său

La șapte ani de la trecerea în neființă a lui Aurelian Preda, artista Valeria Arnăutu își amintește cum l-a cunoscut pe regretatul interpret. Aceasta spune despre Aurelian că a fost un tată dedicat și că și-a iubit foarte mult mama.

„Eu l-am adus pe Aurelian în București. Pe vremea când lucram la Prima Tv, mi l-a recomandat pe Aurelian cea mai bună prietenă a mea de la Craiova, Angela Călin.

El locuia în Pitești atunci, era prietenă și cu el. Mi-a recomandat să-l invit la emisiunea mea duminicală de la Prima tv. El a venit ca interpret și a rămas unul dintre cei mai fideli invitați”, spunea Valeria Arnăutu.

Aurelian Preda a fost căsătorit cu o fostă colegă de liceu, Mariela, și are o fiică adoptivă, Anamaria Rosa, care a rămas cu un mare gol în suflet de când tatăl ei a murit. Cântărețul a suferit un anevrism cerebral și a stat în moarte clinică, iar în 2020, artistul a fost diagnosticat cu cancer la colon.

„Eu nu am văzut un tată mai dedicat decât el. Chiar dacă știm că Ana Maria nu era copilul lui biologic el îi cânta, o îmbrăcă, îi dădea să mănânce, cântau împreună. Astea sunt momente care nu se pot uita”, a mai spus Valeria Arnăutu.