Cum se înţelege Florin Zamfirescu cu Cătălina Mustaţă, la 10 ani de la divorţ: „Am iubit-o foarte mult”. Cei doi locuiesc gard în gard

Cum se înţelege Florin Zamfirescu cu Cătălina Mustaţă, la 10 ani de la divorţ. Actorul a fost căsătorit de trei ori, cel de-al treilea mariaj a fost cu actriţa, de care s-a îndrăgostit pe vremea când îi era studentă.  Mariajul lor a durat 21 de ani, fiind cea mai lungă căsătorie a actorului.

13 feb. 2023, 13:21
Cum se înţelege Florin Zamfirescu cu Cătălina Mustaţă, la 10 ani de la divorţ: „Am iubit-o foarte mult”. Cei doi locuiesc gard în gard
Cum se înţelege Florin Zamfirescu cu Cătălina Mustaţă

Cum se înţelege Florin Zamfirescu cu Cătălina Mustaţă. Divorțul de celebra actriță a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, ba mai mult, după partaj, Florin Zamfirescu a primit jumătate din terenul de la Mogoșoaia, astfel și-a construit o casă acolo și a devenit vecin cu fosta soție.

Citeşte şi: Bolile de care suferă Florin Zamfirescu. Celebrul actor a fost nevoit să renunțe la două mari plăceri

Cum se înţelege Florin Zamfirescu cu Cătălina Mustaţă

Întrebat de Denise Rifai dacă este un vecin bun pentru fosta soție, Florin Zamfirescu a mărturisit că nu o vede prea des pe fost parteneră și atunci când o vede, este destul de rar.

Eu cred că sunt un vecin inexistent. E mai mult de un an de când n-am văzut-o. Și acum un an dacă am văzut-o, a fost când treceam cu mașina pe stradă și am văzut-o intrând, la volanul mașinii ei. (n.r. i-a făcut cu mâna) A întors capul și atât. Atunci am văzut-o, înainte trei ani. Stăm în așa fel încât dacă vrau să o vad, o vad.

Mă urc pe o scară și mă uit peste gard, dar nu fac asta. Dar ea este un vecin atât de bun, parcă nu există, numai că-i vad mașina câteodată…A trecut totul, sunt peste 10 ani, sunt amnistii totale. Am iubit-o foarte mult, nu vreau să dezgrop morții. Am trăit 21 de ani împreună, nu regret și nu aș vrea să repet”, a dezvăluit Florin Zamfirescu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.