Cum se înțelege Nicole Cherry cu sora ei mai mare, Carla: „E ca o dragoste toxică”. Relația lor a avut de suferit de-a lungul timpului

Puțini știu că celebra Nicole Cherry are o soră mai mare, pe nume Carla. Cele două au fost foarte apropiate în copilărie, însă odată ajunse la maturitate, relația lor s-a mai răcit, iar plecarea Carlei în Anglia a dus la îndepărtarea celor două surori.
Alina Costache
10 mai 2024, 18:32
Cum se înțelege Nicole Cherry cu sora ei mai mare, Carla: „E ca o dragoste toxică”. Relația lor a avut de suferit de-a lungul timpului
Cum se înțelege Nicole Cherry cu sora ei mai mare, Carla: „E ca o dragoste toxică”. Relația lor a avut de suferit de-a lungul timpului

Nicole Cherry și sora ei, Carla, au vorbit despre relația pe care o au acum, comparativ cu cea din copilărie. Carla, mai mare decât cântăreață, a fost plecată ani buni în Anglia cu soțul ei, însă au decis să revină acasă, lângă familie.

Citește și: În ce și-ar investi Nicole Cherry banii, dacă ar deveni milionară: „Nu mi-aș dori să pierd acest sentiment”

Cum se înțelege Nicole Cherry cu sora ei mai mare, Carla

Nicole Cherry a povestit cum se înțelege cu sora ei și cum s-a shimbat relația lor de-a lungul timpului. Și Carla a vorbit despre perioada de 8 ani în care a locuit la Londra și cum a luat decizia, alături de soțul ei, de a reveni în țară.

„Între noi sunt șase ani și Carla m-a ajutat și m-a susținut mereu, pentru că eram sora cea mică. Certurile între frați și surori sunt normale, dar cred că cel mai important era că ne împăcam repede, asta și pentru că nu puteam ține supărarea, dar și pentru că părinții noștri ne-au învățat să trecem repede peste neînțelegeri. Ne jucam împreună, dar asta până la un punct… Când sora mea a devenit adolescentă, nu a mai avut neapărat timp și chef de mine. Iar de la 14 ani, eu mi-am început cariera muzicală, iar timpul meu a fost ocupat de activități, precum emisiuni, concerte, filmări. Era însă important să ne simțim mereu aproape, să știu că e acolo oricând pentru mine”, adeclarat Nicole Cherry pentru viva.ro.

Carla lucrează în industria înfrumusețării, având misiunea de a ajuta femeile să se simtă mai frumoase în pielea lor.

„Îmi place să fredonez o melodie din când în când, pentru că iubesc muzica, însă trebuie să recunosc că nu am talent la cântat și nici vocea nu mă ajută. În familia noastră, tot talentul muzical i-a revenit surorii mele, Nicole, și mă bucur enorm pentru acest lucru. Ea iubește să cânte și să își încânte fanii cu piesele ei. În ceea ce mă privește, misiunea mea este să ajut femeile să se simtă mai frumoase și mai încrezătoare prin reconstruirea sprâncenelor. Sunt dermopigmentist și practic această meserie de 7 ani. În micropigmentare, abordez cel mai des tehnica fir cu fir, care oferă un aspect discret și natural, și mă bucur să pot contribui la încrederea și frumusețea fiecărei cliente. Recent, am terminat un curs unic în lume. E vorba despre o nouă specializare – Dermóchromatologia”, a spus și Carla, potrivit aceleiași surse.

Carla și soțul ei sunt împreună de 12 ani și locuiesc ăn Londra de 8 ani. În timpul șederii lor din Anglia s-a născut și fiica lor, Amira. Au decis să se întoarcă în România în timpul pandemiei de coronavirus.

„Inițial, am venit în vizită, dar, după o perioadă atât de dificilă cum a fost pandemia, am simțit nevoia să fim acasă, înconjurați de cei dragi, și în special pentru Amira. Noi considerăm că dragostea, prietenia și creșterea într-o familie numeroasă sunt fundamentale în dezvoltarea armonioasă a unui copil. Astfel, eu și soțul meu am hotărât să ne întoarcem acasă”, a mai explicat Carla.

În ceea ce le privește pe cele două verișoare, Anastasia și Amira, dinamica relației lor este una neobișnuită, pe care mamele lor încearcă să o gestioneze.

„Anastasia și Amira se înțeleg în mare parte bine, au o relație complexă, uneori tensionată, dar și plină de afecțiune. Spunem că această dinamică e ca o „dragoste toxică, în care se pot certa și împăca în același timp. Având în vedere diferența de vârstă de 6 ani dintre noi, nu ne regăsim complet în dinamica lor. Totuși, ne adresăm lor ca și cum ar fi surori, nu verișoare, și încercăm să le cultivăm o legătură strânsă.

Citește și: Căsnicia lui Nicole Cherry este în pericol? Ce spune artista: „Nu este totul perfect, numai lapte şi miere”

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Alex Dobrescu, un nou ordin de protecție! Reclamanta este fosta sa soție, cu care are un băiat 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'