În ce și-ar investi Nicole Cherry banii, dacă ar deveni milionară: „Nu mi-aș dori să pierd acest sentiment”

În ce și-ar investi Nicole Cherry banii, dacă ar deveni milionară. Artista scoate hituri pe bandă rulantă și are colaborări de succes cu cei mai apreciați cântăreți de la noi. În plus, face bani frumoși cu ajutorul firmei de haine pe care o deține, dar și din reclamele de pe rețelele sociale.

17 ian. 2024, 11:28
În ce și-ar investi Nicole Cherry banii, dacă ar deveni milionară: „Nu mi-aș dori să pierd acest sentiment”
În ce și-ar investi Nicole Cherry banii

În ce și-ar investi Nicole Cherry banii, dacă ar deveni milionară. Vedeta are numeroase colaborări, deține o firmă de haine, iar concertele sunt aproape la ordinea zilei pentru ea. Nu este de mirare că poate să își permită orice își dorește. Iar printre pasiunile sale se numără mașinile și bijuteriile.

Citește și: Nicole Cherry și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai. Artista a împlinit 25 de ani

În ce și-ar investi Nicole Cherry banii, dacă ar deveni milionară

Nicole Cherry are o mașină cu mulți cai putere pe care însă nu o folosește „la adevăratul potențial”. Recunoaște că rareori apasă mai puternic accelerația, însă soțul este cel care îi testează mai tare abilitățile

Am o mașină puternică și o conduc de vreo cinci ani, doar că niciodată nu pot spune că am fost vitezomană. Pur și simplu, soțul meu a ales-o, iar eu am condus-o. Important este că am condus-o frumos. El a fost cel care a mai călcat accelerația. Mai avem și o mașină mai mare de familie, am păstrat și prima mașină și în funcție de unde mergem, alegem”, a spus artista.

Nicole Cherry are o satisfacție majoră când știe că a obținut ce și-a dorit, însă vrea să rămână cu picioarele pe pământ. „O să devin colecționară când o să devin milionară. Nu știu dacă mai am puțin sau mult până ajung, Doamne ajută. Cu toții ne dorim să avem cât se poate de mult. Să știi că eu îmi doresc să am atât cât am nevoie, dar să nu-mi pierd această bucurie și să nu devin mai puțin muncitoare.

Se poate întâmpla să nu mă mai bucur dacă am absolut totul. Atunci când ai tot ce îți dorești, intri așa într-o zonă de confort, nu te mai bucuri la fel de mult, nu te mai bucură orice. Nu mi-aș dori să pierd acest sentiment pentru că mie îmi place să mă bucur de orice. Mă bucur de orice obiect pe care reușesc să-l achiziționez și de orice experiență. Cel mai drag obiect pe care îl am este inelul de logodnă. Este mult suflet acolo”, a mai spus artista, pentru Cancan.ro.