Cum se interpretează linia vieţii din palmă: 17 semnificaţii în funcţie de formă şi lungime

Ghicitul în palmă este o practică pe cât de veche, pe atât de răspândită în lume, fiind încă o formă de divinaţie de care oamenii au fost mereu fascinaţi. Poate că ştiai şi tu câte ceva despre interpretarea liniilor din palmă, însă îţi garantăm că nu aveai habar că linia vieţii are foarte multe semnificaţii în funcţie de formă, poziţie şi lungime!

RomaniaTV.net
03 mart. 2016, 13:39
Cum se interpretează linia vieţii din palmă: 17 semnificaţii în funcţie de formă şi lungime

1. Viata lunga, putere fizica si tarie de caracter. Persoana cu aceasta linie a vietii este foarte determinata si energica si va avea o viata in care va face lucruri importante.

2. O linie a vietii dreapta, fie ea lunga sau scurta, arata ca esti o persoana pe care ceilalti o respecta profund. O linie curbata dispusa astfel sugereaza ca vei avea de trecut multe obstacole in viata si ca succesul vine la tine doar dupa foarte multa munca.

3. Daca linia este intrerupta, inseamna ca norocul este concentrat mai degraba la inceputul vietii, insa se schimba profund pe masura ce trec anii. O persoana cu aceasta linie a vietii are parte de multe suisuri si coborasuri, dar de obicei are si o personalitate puternica.

Citeşte şi  Ai această linie rară în palmă? Ceva minunat ţi s-ar putea întâmpla

4. O linie dezordonata arata ca persoana in cauza este foarte adaptabila si poate sa faca multe lucruri deodata. Este o persoana care se pricepe la multitasking si are o viata plina, fara un moment de pauza (pentru ca asa isi doreste).

5. Daca linia vietii are aceasta forma si se termina intr-o curba, este foarte probabil sa parasesti orasul natal sau chiar tara in care te-ai nascut. Vei fi foarte influentata in cariera de prieteni si de partenerul de viata.

6. O linie a vietii care arata astfel sugereaza ca vei avea probleme in casnicie si in relatii, iar lucrurile sunt cu atat mai rele daca ea nu este perfect dreapta. Persoanele cu aceasta trasatura au ghinion in dragoste si vor fi inselate de multe ori.

Citeşte mai mult pe divahair.ro