Cum se întreține Mihaela Rădulescu la 53 de ani. La ce a renunțat ca să aibă o siluetă de invidiat: Țin cont de lucrurile astea”

Mihaela Rădulescu are o siluetă de adolescentă la cei 53 de ani ai săi. Vedeta are mare grijă de felul în care arată, are un regim controlat, face sport și mai are câteva trucuri la care apelează.

17 ian. 2023, 20:17
Cum se întreține Mihaela Rădulescu la 53 de ani. La ce a renunțat ca să aibă o siluetă de invidiat: Țin cont de lucrurile astea”

Mihaela Rădulescu a dezvăluit care e secretul ei ca să se întrețină în formă fără prea mari eforturi.

Mihaela Rădulescu face sport aproape zilnic și e foarte atentă la ce mănâncă. Vedeta a dezvăluit că a renunțat la unele băuturi și că seara nu mai mănâncă deloc sărat.

„Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara, ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, a dezvăluit ea.

Citește și Dani Oţil nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu. A spus asta, public, despre fosta lui iubită

Mihaela Rădulescu, adevărul despre operațiile estetice

În ceea ce privește operațiile estetice, Mihaela Rădulescu vorbește foarte deschis despre acest subiect.

„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operațiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus și pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecții intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a știut toată țara. Deci, ceea ce am simțit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviință să dau explicații suplimentare.

Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească și să inventeze operații care n-au existat, aia înseamnă deja răutate și prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi și spre binele nostru. Și le fac de câte ori o să am chef”, a mai spus Mihaela Rădulescu, conform Viva.

Citește și Mihaela Rădulescu a luat masa cu Arnold Schwarzenegger. Imaginile de colecție au fost postate pe Internet