Cum se manifestă depresia din punctul de vedere al celor 12 zodii

Astrologia îţi oferă o altă perspectivă asupra depresiei. Aşa că citeşte în continuare cum arată depresia văzută prin ochii celor 12 zodii.

RomaniaTV.net
23 oct. 2015, 13:01
Cum se manifestă depresia din punctul de vedere al celor 12 zodii

Astrologia este o ştiinţă foarte complexă care, cu siguranţă, poate scoate la iveală anumite tipare foarte profunde de la nivelul psihicului nostru. Prin analiza fiecărei zodii, vei vedea mai jos câteva trăsături care vor face lumină în ceea ce priveşte zodia ta şi felul cum vezi sau trăieşti depresia.

Berbec

Aceşti nativi sunt rareori deprimaţi, doar dacă alte forţe nu sunt implicate în sabotarea lor. Pot exista Berbeci care sunt urmaşii unor părinţi care au fost excesiv de protectori cu ei. Acesta poate fi un lucru foarte grav, deoarece Berbecii au fost învăţaţi să nu aibă încredere în instinctele lor. Prin urmare, le va fi greu acestor nativi să intre în contact cu pofta lor de viaţă. Berbecii sunt însetaţi după aventură şi multă activitate. De obicei, ei nu trebuie să se confrunte cu depresia prea mult – lucru care este adevărat pentru toate semnele de foc.

Horoscop: „Top 5 zodii care suferă cel mai mult în dragoste”

Taur

Taurii sunt un semn zodiacal neobişnuit. În general, aceşti nativi au o singură stare de spirit: sunt echilibraţi, de neclintit, cu picioarele puternic ancorate în pământ. Ei posedă, de regulă, un temperament egal, echilibrat. Iar această zodie pluteşte uşor chiar deasupra nivelului de depresie. Semnele zodiacal fixe sunt exact aşa cum sunt descrise: în cazul în care se deprimă, există câteva răspunsuri la problema lor. De obicei, pentru a ieşi din depresie, au nevoie de o masă bună, de o baie relaxantă, de ceva tactil care îi binedispune.

HOROSCOP 2016: Zodiile care se vor afla între ciocan şi nicovală la începutul anului

Gemeni

Acest semn de aer este rareori deprimat. Plictiseala este năpasta lor. Însă iată ceva ce probabil nu ştiai: Gemenii, de obicei, aşteaptă cam 2 minute, iar depresia lor va trece. Chiar şi aşa, Gemenilor le este greu să intre în contact cu sentimentele lor profunde – acest lucru pur şi simplu nu este în natura lor.

Din acest motivm dacă aceşti nativi nu au sentimente profunde şi tulburătoare care se ascund în sufletul lor, depresia lor poate fi adesea exprimată prin izbucniri bruşte de critică, parcă izbucnesc şi spun pe gură numai critici. Atunci când le este greu să sape adânc în sufletul lor sau să dezgroape vechile amintiri, aceşti nativi pot fi bântuiţi de ele.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.