Cum se menține Andreea Bălan. Are un obicei zilnic: „De 20 de ani am aceeași greutate”

Cum se menține Andreea Bălan. La 38 de ani, cântăreața și-a păstrat același fizic adolescentin, deși are două sarcini la activ și o viață profesională destul de aglomerată. Pe lângă cariera de artista, mai este și jurat la show-ul Te cunosc de undeva.

21 feb. 2023, 17:19
Cum se menține Andreea Bălan. Are un obicei zilnic: „De 20 de ani am aceeași greutate”
Cum se menține Andreea Bălan

Cum se menține Andreea Bălan. Artista a dezvăluit că nu are niciun secret pentru a arăta impecabil, mai mult decât atât, de 20 de ani are aceeași siluetă. A mărturisit că sportul și alimentați sănătoasă sunt cele la contribuie la fizicul său. Însă, nu-și refuză nici poftele, dar nu exagerează.

Citește și: Scandal la America Express! Doina Teodoru, scoasă din minți de Andreea Bălan: „Ştiam că aşa face!”

Cum se menține Andreea Bălan

Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez.

Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate.

Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express

Andreea Bălan şi fosta ei colegă de trupă Andreea Antonescu au găsit cazare la o femeie care rămăsese văduvă și își creștea singură copiii. „Am rămas șocate. Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii: unul de un an și unul de 14 ani, care e afară la joacă, iar prietena ei, care tocmai s-a separat de bărbatul ei și s-au unit ele două ca să treacă peste greutățile astea. Din puținul lor, ne dau nouă să mâncăm. E incredibil. Îmi vine să plâng. Văduvă la 38 de ani, cu doi copii (…)

Efectiv, ne-au dat lacrimile, când au început să ne povestească. Ambele trebuie să își crească singure copiii și au o situație extrem de precară. Avea zâmbetul senin, curat, pe buze și tot timpul cu Dumnezeu”, a declarat Andreea Bălan, cu lacrimi în ochi.

Artista și-a dat seama cât de important este că tatăl fetițelor sale este prezent în viața micuțelor, atât în cazul ei, cât şi în cel al Andreei Antonescu: „A zis că Dumnezeu e mare și că ajută pe toată lumea. A fost o lecție pentru noi. Pot să ai tot și să n-ai nimic sau poți să ai nimic și să ai tot.

Mereu încercăm să ne simțim recunoscătoare, dar acum mai mult ca niciodată, pentru că ne dăm seama că avem tot, avem copiii sănătoși, chiar dacă suntem separate de tații copiilor noștri, ei trăiesc, sunt în viața copiilor noștri, ceea ce e foarte important. A fost o adevărată lecție pentru noi. (…) Doar copiii îmi dau putere să merg înainte. Pentru ei trebuie să rezist”.