Cum se menține Dan Bittman la 61 de ani. Face asta în fiecare zi, puțini bărbați au acest obicei: „A dat rezultate”

Cum se menține Dan Bittman la 61 de ani. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară și se află într-o formă foarte bună. Solistul are un stil de viață sănătos, iar de câteva luni a făcut câteva schimbări în dietă, de care este foarte încântat.

15 sept. 2023, 10:36
Cum se menține Dan Bittman la 61 de ani. Face asta în fiecare zi, puțini bărbați au acest obicei: „A dat rezultate”
Cum se menține Dan Bittman la 61 de ani

Cum se menține Dan Bittman la 61 de ani. De ceva timp, cântărețul nu mai mănâncă micul dejun, iar prima masă a zilei este după ora 14. Între orele 14 și 22, artistul mănâncă orice și se simte foarte bine, ba chiar a slăbit câteva kilograme.

În afară de schimbările în alimentație, Dan Bittman face și multă mișcare, în special mersul pe jos. A făcut și sală o perioadă, dar nu a mai mers în ultimele luni.

Citește și: Dan Bittman, la sapă de lemn! Datoriile colosale pe care artistul le are la stat

Cum se menține Dan Bittman la 61 de ani

De câteva luni încoace, și am văzut că la mine a dat rezultate, mănânc după ora 14:00. Sar peste masa de dimineață, mănânc între 14.00 și 22.00, să zic, dar pot să mănânc orice. Și pur și simplu am slăbit fără ca să fac niciun efort. Da, sunt ok cu mine, adică mă simt foarte bine așa.

Mișcare… Mai multe mers de jur-împrejurul Herăstrăului. Da, am făcut sală, puțină sală, dar acum de câteva luni am lăsat-o”, a declarat solistul trupei Holograf pentru Ciao.ro.

Dan Bittman a mai spus că nu urmează tratamente estetice, dar aplică mereu o cremă pe față. “Niciun secret. Pur și simplu e fericirea de a trăi, de a fi, de a cânta. Serios, nu am un secret, nu am de astea… nu-mi fac buze, nu-mi fac la ochi. Am o singură cremă cu care trebuie să mă dau că altfel mă înroșesc, așa pe față. Și asta-i tot”, a mai spus acesta.