Cum se menține Dana Săvuică atât de slabă la 52 de ani. Ce sacrificii face pentru silueta ei

Dana Săvuică are 52 de ani și are o siluetă de invidiat. Arată extraordinar și tot mai multe tinere o întreabă cum reușește să se întrețină atât de bine.

22 mai 2022, 22:50
Cum se menține Dana Săvuică atât de slabă la 52 de ani. Ce sacrificii face pentru silueta ei

Adevărul e că o astfel de siluetă se întreține cu mari sacrificii. Dana Săvuică nu mai e la vârsta la care să poată mânca orice fără să se îngrașe. E nevoie să fie foarte atentă la alimentație și să renunțe la plăcerile culinare dăunătoare.

Vedeta și-a impus niște reguli stricte și ține cont de ele. Nu se abate prea des, e foarte disciplinată când e vorba de silueta ei. Regula de bază a Danei Săvuică este nu mai mănânce absolut nimic după ora 19.00.

”Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara. Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe’”, a declarat ea pentru VIVA!.

Dana Săvuică a mărturisit că un medic i-a recomandat să nu mai mănânce nimic seara și încearcă să nu se abată de la această regulă.

Citește și Dana Săvuică, la un pas de paralizie. Ce restricţii i-au impus medicii: „Îți ia foarte mult timp să te recuperezi”

„Un doctor mi-a spus că, de multe ori, ai senzația de foame, dar de fapt este senzația de sete. Și dacă bei apă, atunci nu mai ai senzația de foame. Nu am știut chestia asta, așa că trebuie să beau din ce în ce mai multă apă’’, a mai spus ea.

Sportul e secretul siluetei sale, după alimentație. Fostul model nu a fost niciodată de acord cu dietele drastice și susține că nu s-a înfometat niciodată.

„Am avut o operație de hernie de disc, dar acum sunt ok și am voie să fac sport. Fac fizioterapie, kinetoterapie, înot, merg pe bandă și fac plimbări foarte lungi în parc. Nu vreau să am o greutate mai mare decât cere corpul meu. Nu, absolut deloc, aveam arderile foarte bune, eram foarte slabă, aveam maximum 50 kg la 1,75 înălțime și nu am avut niciodată problema asta. Nu neapărat ca să slăbesc, dar trebuie să mă mențin. Înainte, când eram tânără, puteam să mănânc orice la orice oră, că nu se depunea, acum orice aș mânca se depune imediat, dacă nu sunt atentă. S-au inversat lucrurile”, a mai declarat aceasta.

Citește și Dana Săvuică a ajuns de urgență la spital. Vedeta s-a prăbușit în casă: Urlam și dădeam cu pumnii în pereți!
 


loading...
Partenerii noștri