Cum se menține Fuego la 47 de ani. Artistul a dezvăluit secretul tinereții sale: „Provin dintr-o genă bună, se pare”

Cum se menține Fuego la 47 de ani. Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România uimește cu fiecare apariție și a dezvăluit secretul tinereții sale. Cântărețul recunoaște faptul că are o genă foarte bună, mama lui este o femeie foarte frumoasă și se mândrește cu ea.

28 nov. 2023, 18:03
Cum se menține Fuego la 47 de ani. Artistul a dezvăluit secretul tinereții sale: „Provin dintr-o genă bună, se pare”
Cum se menține Fuego la 47 de ani

Cum se menține Fuego la 47 de ani. Artistul susține că nu arată vârsta pe care o are și asta pentru că provine dintr-o genă bună. Mai mult, consideră că a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama sa.

Citește și: Fuego este un artist superstițios. Ce face cântărețul pentru a atrage norocul în viața și în cariera sa

Cum se menține Fuego la 47 de ani

Nu arăt de vârsta pe care o am. Toată lumea îmi spune. Toată lumea îmi dă 30 și ceva de ani. Provin dintr-o genă bună, se pare. Mama mea este un om foarte frumos. Mama mea este un om care în tinerețe a arătat splendid, iar la 69 de ani arată extraordinar de bine.

Moștenesc gena din partea mamei și sunt artistul care nu cred că va îmbătrâni fizic. Un fel de Cliff Richard care nu își arată niciodată vârsta”, a povestit Fuego, pentru Wowbiz.ro.

Pe lângă faptul că arată mult mai tânăr decât vârsta din buletin, Fuego are și o carieră impresionantă, pentru care a muncit foarte mult.

„Cred că am ajuns la 30 de ani de activitate profesională fiind corect, am muncit pe brânci, cu sânge, așa îmi place mie să spun. M-am dăruit acestui public, publicul meu, nu am nevoie de alt public, oamenii care mă iubesc pe mine.

Îmi sunteți suficienți, nu mă interesează altcineva decât publicul meu și, Slavă Domnului, joc cu casa închisă. Cel mai frumos vis al meu este acesta. Mi l-am îndeplinit după o muncă de peste 20 de ani. Oamenii au zeci de canale TV, au internet și au zeci de radiouri particulare. Să scoți omul din casă, să vină să plătească bilet. Este una din marile realizări ale mele.

Al doilea lucru este că eu sunt un om modest. M-am reinventat pentru că am învățat lucrurile acestea de la George Grigoriu, care este cel mai mare descoperitor de talente pe care l-a avut România vreodată.

Omul ăla făcea lecțiile de canto care sunt atât de benefice pentru tânărul interpret. Am făcut patru ani de zile lecții de canto cu maestrul George Grigoriu„, a mai dezvăluit artistul.