Fuego este un artist superstițios. Ce face cântărețul pentru a atrage norocul în viața și în cariera sa

Fuego este foarte atent la imaginea sa și nu a dat niciodată greș. Artistul recunoaște că are câteva superstiții de care ține întodeauna cont.

07 nov. 2023, 13:20
Fuego este un artist superstițios. Ce face cântărețul pentru a atrage norocul în viața și în cariera sa
În ce superstiții crede Fuego

Fuego a cucerit lumea cu talentul său, dar și cu transparența și simplitatea de care dă dovadă de fiecare dată. Dar, artistul recunoaște că are și câteva superstiții.

Cea mai importantă se referă la un inel pe care l-a primit cadou și despre care spune că îi aduce mare noroc, motiv pentru care nu-l scoate nicioadată de pe deget. Același inel îl ajută și atunci când pune câteva kilograme în plus, spune Fuego. Atunci când simte că nu-l mai poate da jos, artistul se apucă de dietă.

Citește și: Fuego a făcut anunțul, după 30 de ani de carieră! Surpriza de proporții pe care artistul le-a pregătit-o fanilor de Crăciun. ”Așa au făcut marii artiști. Am împodobit și bradul”

„Există un inel pe care îl am de zeci de ani. El este norocul meu. L-am primit cadou de ziua mea, pe 23 august în 2003. Sunt niște ani de atunci… Am senzația că acest inel îmi aduce noroc și nu l-am scos niciodată de pe deget. Încă o chestie interesantă este faptul că atunci când mă îngraș, nu mai poate fi scos de pe deget și mă pun pe slăbit.

Uneori slăbesc din cauza inelului. Este o bijuterie la care țin foarte mult, este foarte elegantă, este discretă și cred că îmi aduce noroc pe scenă”, a declarat Fuego, pentru playtech.ro.

Citește și: Fuego, gest impresionant într-un supermarket. Oamenii au fost uimiți de reacția cântărețului: „Nu mă consider o vedetă și nu îmi place cuvântul acesta”

Și ploaia îi aduce noroc artistului, care simte că „atunci se deschid cerurile”.

„Norocul mai vine când plouă. Dacă afară este furtună, ploaie torențială, atunci parcă am cel mai mare succes. Atunci parcă se deschid cerurile, atunci mă simt artist adevărat. În luna mai, când am avut primul meu concert aniversar anul acesta, la Chișinău, la Teatrul Verde, 6.000 de locuri, a plouat până la ora 19. Era furtună, nu am putut repeta. La ora 19 trebuia să înceapă spectacolul. De la ora 10 dimineața a plouat încontinuu până la ora 19.

La ora 19 s-a oprit ploaia, a venit soarele spre apus și basarabenii au început să vină unul câte unul, cu umbrelele și am început la 20:30 spectacolul, o oră jumate întârziere, până s-au adunat cei 6.000 de oameni. Au venit toți! După ploaie și furtună am avut cel mai mare succes!”, a mai spus Fuego.