Cum se menţine în formă Flavia Mihăşan. A născut de două ori şi arată impecabil: „Sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă”

Cum se menţine în formă Flavia Mihăşan. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan şi Dani a arătat dintotdeauna bine şi asta datorită alimentaţiei sănătoase, dar şi sportului. Însă, toată lumea se aştepta să vadă o schimbare odată cu cele două sarcini, însă nu a fost aşa.

06 iun. 2022, 15:23

Cum se menţine în formă Flavia Mihăşan. Vedeta nu mai cochetează cu televiziunea, acum are o familie frumoasă alături de iubitul ei şi cei doi copii. Recent, a dezvăluit secretul siluetei sale impecabile, care o ajută să fie slabă şi tonifiată la 37 de ani.

Citeşte şi: Flavia Mihăşan şi întreaga familie au Covid. Cum se simt cei doi copii: „Prea ne-a ocolit”

Cum se menţine în formă Flavia Mihăşan

Îmi place să glumesc și să spun că arăt așa, pentru că alerg de la un copil la altul, ceea ce nu este departe de adevăr. Nu știu, probabil că este și genetic, și faptul că am făcut sport toată viața și între sarcini am făcut sport și fac și acum, nu atât de mult pentru că am doi copii.

Cine are timp să se cântărească? Pe bune? De obicei am o trotinetă sau niște lăptic în biberon și probabil de aceea mă ia și liftul. Acum sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă

Eu mănânc ca și înainte, numai că, știi cum e cu doi copii, unul are nevoie de ceva, celălalt de altceva, și efectiv faci slalomul acesta de la unul la celălalt. Cred că efectiv este ideea asta că nu te mai interesează dacă te îngrași sau nu și atunci nu te mai îngrași.

Eu mănânc destul de mult, nu mă abțin de la nimic, credeți-mă și, uite! Spre exemplu, dimineață am mâncat cereale din ovăz cu banane, mai târziu un măr, iar înainte să plec am mâncat o brioșă cu multă ciocolată, din aceea de care, vezi Doamne, dacă mânânci o astfel de brioșă nu mai mănânci nimic toată ziua. E adevărat că nu mănânc noaptea, după ora 22.00 niciodată. Copii mănâncă la 19.00 și după aceea mănânc și eu”, a declarat Flavia Mihăşan pentru Viva.ro.