Cum se menține în formă Otilia Bilionera, la 31 de ani. Care este dieta artistei: „În apartamentul meu nu găsești mâncare”

Cum se menține în formă Otilia Bilionera, la 31 de ani. Artista este apreciată pentru felul în care arată și a dezvăluit ce stil de viață are și cum reușește să își păstreze silueta de invidiat cu atâtea tentații culinare. Mai mult, iubitul ei este turc și merge des în Turcia, iar cu toții știm cât de gustoasă este mâncarea lor.

30 aug. 2023, 14:30
Cum se menține în formă Otilia Bilionera, la 31 de ani. Care este dieta artistei: „În apartamentul meu nu găsești mâncare”
Cum se menține în formă Otilia Bilionera, la 31 de ani

Cum se menține în formă Otilia Bilionera, la 31 de ani. În perioada în care merge la iubitul ei în Turcia, se răsfață cu fel de fel de preparate, atunci când vine în România, cântăreața spune că încearcă să creeze, din nou, un echilibru. De asemenea, face și destul de multă mișcare.

Artista a recunoscut faptul că se menține ceva mai greu decât în urmă cu câțiva ani, când kilogramele erau mai ușor de dat jos. Cât despre meniul ideal, Otilia spune că acesta trebuie să conțină toate felurile de mâncare de bază, începând de la un aperitiv generos și încheind cu un desert delicios, pe bază de fructe.

Citește și: Otilia Bilionera este pregătită să facă un copil! „Mi-aș dori un băiat, nu vreau fete, să alerg după ele. Vreau să fiu fericită și împlinită”

Cum se menține în formă Otilia Bilionera, la 31 de ani

Când sunt în Turcia nu prea mă gândesc la partea asta, încerc să profit, eu sunt o gurmandă, pofticioasă. Mănânc foarte repede, nici nu apuci să vezi mâncarea în farfuria mea.

Nu se vede pentru că mai fac și sport, cred că eu am arderile bune, iar când vin în țară încerc să echilibrez. Acum, în apartamentul meu nu găsești mâncare, am doar apă plată în frigider. Este greu, dar dacă nu vezi, nu ți se face poftă. 

De obicei îmi comand mâncare, un pește, sushi, adică nu mă înfometez, dar încerc să mănânc mai sănătos. Meniul perfect pentru mine arată cu multe aperitive, îmi place să gust din toate, la fel principal pește, fructe de mare și, desigur, un desert, ceva mai cremos, care să nu fie foarte gras și să aibă fructe. Mi s-a făcut foame acum.” a declarat Otilia, potrivit Spectacola.ro.

De aproximativ un an de zile, Otilia formează o relație alături de un turc, care a și cerut-o în căsătorie. Chiar dacă este pe punctul de a-și întemeia o familie, vedeta spune că nu se gândește să locuiască definitiv în Turcia.

Pentru mine este ok că el este turc, pentru că eu am mulți fani acolo și îmi desfășor proiecte acolo. Eu la țara mea nu renunț, să mă mut definitv, asta e clar, pentru că aici am toată familia, eu sunt foarte atașată de familie, dar le combin. Merg acolo o lună jumătate, vin aici la fel, vreau să-i fac și lui acte și să fim împreună și aici.”, a mai spus artista.