Otilia Bilionera este pregătită să facă un copil! „Mi-aș dori un băiat, nu vreau fete, să alerg după ele. Vreau să fiu fericită și împlinită”

Otilia Bilionera și-a găsit prințul pe cal alb și nu vrea să îi mai dea drumul. Vedeta trăiește o poveste de dragoste ca în filme și se gândește serios să aducă pe lume un copil.

25 apr. 2023, 18:32
Otilia Bilionera este pregătită să facă un copil! „Mi-aș dori un băiat, nu vreau fete, să alerg după ele. Vreau să fiu fericită și împlinită”

Otilia Bilionera este gata să „se așeze” la casa ei și să își întemeieze o familie așa cum trebuie. Frumoasa cântăreață a povestit că este cât se poate de împlinită din punct de vedere profesional și că acum este momentul în care ar trebui să se linișească și din punct de vedere personal. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de un bărbat care a reușit să îi fure inima, așa că acum aceasta s-a gândit serios să ducă lucrurile la alt nivel. Vedeta a spus că visează să devină mămică și că se simte pregătită pentru acest pas.

Citește și: Otilia Bilionera a ajuns pe perfuzii după un concert în Pakistan. De ce boală suferă artista: „Mă simt rău”

„Am avut o dorință și mi-am îndeplinit-o. Gata, e suficient cât m-am implicat pe partea profesională, de acum să vedem și pe partea personală. Carieră, carieră și ne trezim la un moment dar că rămânem singure. Îmi doresc să îmi fac o familie frumoasă, așa cum a fost familia mea. Vreau copii, vreau să fiu fericită și împlinită și pe planul acesta. Vreau să am liniște și pace. Acum sunt mulțumită pe plan sentimental. Iubesc, altfel nu aș mai sta într-o relație. Dacă nu aș iubi, nu aș sta într-o relație. Eu sunt genul care dacă nu mai are sentimente, nu mai stă cu acea persoană. Nu știu dacă pot să spun că el este alesul meu. Știi cum se spune, în primii doi ani, toți sunt `aleșii`. Aștept să treacă doi, trei ani. Dar, clar, m-aș vedea mamă, cu iubitul meu”, a declarat Otilia pentru FANATIK.

Otlia Bilionera vrea să aibă un băiețel

Otilia a mai povestit că este extrem de fericită alături de bărbatul cu care are o relație, iar acum întrebarea care se află pe buzele tuturor se referă la când va îmbrăca artista rochia de mireasă. Mai mult de atât, aceasta a povestit că și-ar dori mai mult un băiețel, pentru că este de părere că este mult mai greu să crești o fetiță, dat fiind că după ele trebuie să alergi.

„Aș vrea să fiu mamă, dar mai puțin mireasă. Nu știu de ce am așa un stres când mă gândesc la asta. Nu am pățit nimic care să mă afecteze, dar nu știu de ce îmi e frică. Dar da, copii îmi doresc, pentru că e vârsta. De fapt, un singur copil. Unul și bun, să mă ocup de el așa cum trebuie. Mi-aș dori un băiat, nu vreau fete, să alerg după ele. Nu vreau să-mi scoată păr alb. Acum să-l fac și pe acesta, nu-l am nici pe primul, nu pot să mă gândesc la doi. Eu nu planific nimic, nu poți ști, las lucrurile să decurgă de la sine. Nu zic nu, poate chiar anul acesta”, a spus Otilia.

Totuși, declarațiile făcute de cunoscuta cântăreață au început să ridice câteva semne de întrebare în rândul fanilor, care au început să bănuiască că aceasta ar putea fi deja însărcinată și că acesta este doar primul pas până la marele anunț. Lucrul pe care s-au bazat a fost că suntem deja în luna aprilie, iar până la finalul anului sunt mai puțin de opt luni, iar artista a menționat că vrea ca acest lucru să se întâmple chiar anul acesta.

Citește și: Otilia Bilionera, devastată după cutremurul din Turcia, ţară în care locuieşte iubitul ei: „Dacă e să se întâmple, se întâmplă oriunde”