Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 45 de ani. Nu se abate de la aceste două obiceiuri: „Modelatul se întâmplă oricum”

Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 45 de ani. Este în continuare considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din România, iar starea sufletească se reflectă în cea fizică. Deși nu mai este la prima tinerețe, vedeta arată foarte bine, iar pentru asta are câteva obiceiuri de la care nu se abate de câțiva ani.

03 mart. 2024, 13:52
Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 45 de ani. Nu se abate de la aceste două obiceiuri: „Modelatul se întâmplă oricum”
Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 45 de ani

Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 45 de ani. Actrița recunoaște că sportul o ajută foarte mult să își mențină silueta. Pentru ea, obiectivul principal nu este slăbirea sau modelarea corporală, ci menținerea unei vieți active.

Mai mult, Monica Bîrlădeanu spune că de la vârstă de 40 de ani și-a dorit să pună mai mult accent pe liniștea sufletească, motiv pentru care duminica este nelipsită de la biserică.

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se pregătesc de nuntă. Ce invitați speciali vor avea la eveniment

Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 45 de ani

De la 40 de ani încoace am făcut câteva „commitment-uri”. Am vrut să fiu un adult cu câteva lucruri „sfinte”, peste care nu calcă. Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineața: să dau sufletului meu o oră și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.

Al doilea e față de sport: aici am mai avut perioade scurte de schiopătare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, forma de antrenament etc. Astăzi insă…după cum se vede și-n colectia de poze: am chef, n-am chef, e frig, e prima oră a dimineții, am o febră musculara și n-am chef de o alta peste, m-am culcat târziu și trezit devreme….pot sau nu pot, dimineața sunt la pilates.

Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă, dar mă interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigură și sănătatea în felul ăsta. Love”, a scris Monica Bîrlădeanu pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

Pe lângă sport, vedeta este foarte atentă la alimentație. Spunea în urmă cu ceva timp că a eliminat definitiv dulciurile din meniul său și că acum preferă mai degrabă preparatele sărate.

Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei.

La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, spunea Monica Bîrlădeanu în cadrul unei emisiuni TV.