Cum se menține Ramona Bădescu la 55 de ani. Vedeta are o siluetă de invidiat: „Asta beau în fiecare dimineață. Acum am 60 de kilograme”

Cum se menține Ramona Bădescu la 55 de ani. Dintotdeauna a arătat impecabil și continuă să o facă, deși are la activ și o sarcină, în urmă cu patru ani jumătate, a născut un băiețel, Ignazio, pe care îl adoră. Pentru a rămăne la același număr de kilograme, actrița are un stil de viață sănătos, iar mișcare nu lipsește din activitățile ei.
Alina Costache
10 mai 2024, 08:33
Cum se menține Ramona Bădescu la 55 de ani. Vedeta are o siluetă de invidiat:
Cum se menține Ramona Bădescu la 55 de ani

Cum se menține Ramona Bădescu la 55 de ani. Vedeta nu a făcut niciodată excese și s-a odihnit suficient astfel încât să fie cu un tonus de invidiat. Cu toate că nu se mai află la prima tinerețe, se bucură de același număr de kilograme, mai precis 60.

Citește și: Ce complexe fizice avea Ramona Bădescu în adolescență: „Păream ca un elefănțel care se termină cu codița subțire”

Cum se menține Ramona Bădescu la 55 de ani

Secretul este să nu faci excese și să fii constant în ceeea ce mănânci, puțin, des și mai ales pentru ca organismul să funcționeze bine după o vârstă este fundamental să bei multă apă să îți hidratezi organele și pielea. Urăsc să văd pielea de șarpe pe picioare, adică să fie uscată, după duș îmi pun ulei de migdale pe corp, aștept să se usuce puțin și apoi îmi pun halatul pe mine, să am pielea luminoasă, hrănită, hidratată.

Dimineața beau un suc de rodie care este foarte bun, am terminat cu portocalele. O perioadă îmi făceam fresh de portocale, încerc să păstrez fructele de sezon, chiar dacă ai căpșuni și cireșe o bună perioadă din an, încerc să mănânc fructele și legumele de sezon, multe.

Acum am 60 de kilograme și încerc să mă mențin așa, să nu oscilez, pentru că este foarte greu să mai dau jos apoi. Merg și la sala de sport, sunt norocoasă pentru că este foarte aproape de mine. Fac câte 2 ore de mișcare pe zi. Merg la o sală foarte frumoasă care îți oferă multe opțiuni, de la pillates, la flexibility, posturală și multe altele, plus alte cursuri interesante de care sunt foarte încântată”, a declarat Ramona Bădescu, pentru Click.ro.

Actrița nu este atentă doar la alimentația ei, ci l-a obișnuit și pe fiul de 4 ani și jumătate, pe Ignazio Cali, să mănânce sănătos încă de mic.

Mă consider o femeie bogată nu pentru că am bijuterii și lucruri de valoare ci pentru că am un teren mic lângă Roma de unde iau produse bio de sezon, acum sunt căpșuni, am pus castraveciori, roșii, ridichii, ceapă, usturoi, zarzavaturi cu care i-am gătit lui Ignazio de când era mic și a crescut de mic cu plăcerea de a mânca zarzavaturi și fructe.

Nu i-am dat niciodată ceva pasat la borcan sau mâncare semi preparată din comerț. I-am gătit întotdeauna eu, nici măcar bona, este important pentru copiii mici să îi îndrumi spre o alimentatie bună, să introduci încet-încet câte un ou.

Îmi aduc aminte că unul dintre alimentele folosite mult pentru el în mâncare, pe lângă morcov, ceapă, usturoi, țelină, a fost dovleacul, care este foarte hrănitor pentru copii și ușor de digerat. Ignazio are acum 4 ani jumate și 23 de kilograme”, a mai povestit Ramona Bădescu.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
La ce program să nu speli niciodată prosoapele. Greșeala care îți poate distruge mașina de spălat
Capital.ro
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
MApN scoate 5.000 de posturi la concurs! Cât vor câștiga românii care vor intra în armată?
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Oana Zăvoranu, decizie bombă. L-a concediat în 2 secunde
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Anca Dumitra se retrage din Las Fierbinți! 'Nu o interesează acest aspect'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Putin a dat ordin de la Kremlin. Armata rusă e pregătită
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'