Cum se menţine Teo Trandafir la nouă ani de la operaţia de micşorare a stomacului. Ce dietă ţine vedeta TV

Teo Trandafir a apelat acum mulţi ani la o operație de micșorare a stomacului. Totul a decurs bine, iar silueta vedetei s-a schimbat radical, mai ales că aceasta a avut grijă şi la alimentaţie, pentru a se menţine.

24 ian. 2023, 08:54
Cum se menţine Teo Trandafir la nouă ani de la operaţia de micşorare a stomacului. Ce dietă ţine vedeta TV
Cum se menţine Teo Trandafir la nouă ani de la operaţia de micşorare a stomacului. Ce dietă ţine vedeta TV

Cum se menţine Teo Trandafir la nouă ani de la operaţia de micşorare a stomacului. Vedeta este foarte atentă la alimentația sa şi mănâncă doar atunci când îi este foame. În plus, a exclus din alimentația ei unele alimente.

Citeşte şi: Teo Trandafir vrea să îşi pună silicoane: „Îmi fac lifting, să arăt ca la 20 de ani”

„Mănânc destul de puțin, regula este să mănânc atunci când îmi este foame și cât trebuie. Nu exagerez niciodată, operația de gastric sleeve pe care am suferit-o nici nu mi-ar permite acest lucru. Încerc să nu mă duc la extreme. De exemplu, eu hamburgerul nu îl mănânc cu sos și chiflă, mănânc doar carnea din interior. Bineînțeles că există alimente pe care nu le consum, mai ales alimente care nu îmi plac. Eu, de exemplu, nu mănânc cozonac, pentru că nu îmi place”, a declarat Teo Trandafir pentru Unica.

Citeşte şi: Teo Trandafir pune cărţile pe masă: de ce a promovat, de fapt, manelele în emisiunile pe care le-a prezentat: „Maneaua era acolo latentă, n-am inventat-o eu”

Pentru îngrijirea pielii, Teo Trandafir are un ritual zilnic, care presupune o igienă corectă și o cremă hidratantă. „Am un ritual zilnic care include duș, spălat pe cap și utilizarea cremei hidratante. Nu fac ceva în mod deosebit, dar merg la dermatolog periodic. În ceea ce privește trucurile de frumusețe, nu sunt în măsură să dau sfaturi, pentru că depinde de ceea ce îmi recomandă dermatologul și de sfaturile pe care mi le dă în funcție de nevoile tenului meu. Le-aș recomanda să meargă la un specialist. Dar ce le-aș recomanda cu toată inima este să fie atente la timpii de odihnă și la hidratare, să nu consume multă sare pentru că se va vedea acest lucru, să nu exagereze cu fumatul și cu lucruri care se văd, ca efecte, pe pielea noastră”, a mai spus Teo Trandafir.