Teo Trandafir vrea să îşi pună silicoane: „Îmi fac lifting, să arăt ca la 20 de ani”

Teo Trandafir vrea să îşi pună silicoane. Vedeta recunoaşte că nu are nicio problemă cu persoanele care apelează la medicul estetician, atâta timp cât intervenţiile nu sunt exagerate. Ar vrea şi ea să îşi modifice câte ceva, însă îi este frică de durere.

15 oct. 2022, 08:25
Teo Trandafir vrea să îşi pună silicoane: „Îmi fac lifting, să arăt ca la 20 de ani”
Teo Trandafir vrea să îşi pună silicoane

Teo Trandafir vrea să îşi pună silicoane. Prezentatoarea este conştientă că vârsta îşi pune amprenta asupra corpului, iar la un moment dat, intervenţiile estetice sunt necesare pentru o persoană care vrea să arate bine.

Teo Trandafir vrea să îşi pună silicoane

Dintre intervenţii estetice, prezentatoarea şi-ar dori cel mai mult să îşi facă sânii. Însă, îi este frică de durere, motiv pentru care este posibil să mai amâne vizita la medicul estetician.

Citeşte şi: Teo Trandafir iubeşte din nou? Ce spune prezentatoarea despre bărbatul din viaţa ei: „Eu nu am fost singură aproape niciodată”

Aș face cel puțin trei acum. Aș vrea din suflet, dar îmi este atât de frică de durere, de suferința post-operatorie. Nu îmi este frică de anestezie. Dar aș vrea să îmi pun sâni, să îmi fac lifting, să arăt ca la 20 de ani, fără griji și cu mulți bani. (zâmbește) Dar îmi este frică. Este bine ca vedetele să apeleze la estetician, dar în măsura în care vrea/le recomandă esteticianul.

Singura regulă este o igienă personală impecabilă. Aceasta înseamnă că eu cred cu putere că dacă ești curat, restul vine de la sine. Dacă ești spălat în fiecare zi pe cap, mai ales în condițiile în care noi folosim tone de fixativ. Dacă ești demachiat corect. Dacă ești dat cu o cremă hidratantă. Dacă dormi în condiții foarte curate. Este cel mai important. La mine, patul trebuie să fie perfect, alb complet, altfel nu mă simt bine.

Cred că igiena personală este o chestie de care lumea ține seama prea puțin în ritualul de îngrijire. Se dau cu creme, se dau cu parfum fără să se spele. Se dau cu deodorant peste stratul de mizerie – ori asta la frumusețe nu are cum să ducă. Cred că primul pas este să te speli temeinic, după care vezi tu cu ce îți mai dai”, a declarat Teo Trandafir, potrivit Viva.ro.