Cum se menține Victor Pițurcă în formă la 66 de ani. Are propria fermă de unde culege legume

Ajuns la vârsta de 66 de ani, Victor Pițurcă este foarte atent la tot ce consumă, fapt pentru care și-a construit propria fermă, pentru a obține alimente mai sănătoase.

21 oct. 2022, 21:56
Cum se menține Victor Pițurcă în formă la 66 de ani. Are propria fermă de unde culege legume

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, continuă să facă sport și să țină la fizicul său, chiar dacă s-a retras din fotbal de doi ani și jumătate. El a dezvăluit care este secretul din spatele formei sale fizice.

„Sport și mănânci puțin. Nu bagi în tine așa cu nemiluita. Mai am și eu zile când mănânc, dar în general mănânc foarte puțin și totul bun. Am o fermă și numai de acolo consum legume și carne. Numai de acolo, din comerț nu aș mânca. În România, în momentul de față, carnea și legumele sunt de cea mai joasă calitate”, a declarat Victor Pițurcă în cadrul podcastului „Tare de tot”.

Antrenorul a povestit, după 30 de ani, că unul dintre motivele pentru care a fost dat afară de președintele Ion Alecsandru a fost pentru căa venit cu unele metode din Franța, unde a jucat pentru Lens.

Citește și: Victor Pițurcă, discurs-manifest: „Ne-am vândut țara!”. Atac devastator la adresa lui Klaus Iohannis

„Pe vremea aia era ideea ‘Ce faci, bei apă? Te arde? Adică, ai băut aseară şi acum te arde?

Eu când am început activitatea de antrenor la Steaua îl aveam în spate pe cel mai mare conducător, Ion Alecsandrescu. Eram cu Emeric Ienei, director tehnic, şi eu cu Tudorel Stoica antrenori principali.

După turul de campionat am rămas eu singur, nu au mai fost nici nea Emi, nici Tudorel nu a mai rămas. Am reuşit să câştig Cupa României cu Steaua şi am fost demis. Am fost demis de nea Ion … Eu ştiu de ce am fost demis, dar nu vreau să mai dezgrop morţii.

Unul dintre motive era că de ce le dau apă jucătorilor între exerciţii la jucători. Atunci era o vorbă: ‘Ce faci, bei apă? Te arde? Adică, ai băut aseară şi acum te arde?’

Nu exista apă plată atunci, eu toată activitatea am băut apă minerală. Eu trimiteam la Forban şi ne aduceau de acolo apă. Asta a fost o mare problemă cu nea Ion. Că ce se întâmplă, ce e asta? Eu încercam să-i explic, cum îmi explicaseră şi mie francezii.

Am fost cu Tudorel la aceeaşi echipă, la Lens. Francezii umblau cu sticla la ei. ‘De ce?’ „E cea mai bună, elimină rezidurile’. De fapt, altele erau motivele”

Am reuşit cu un preşedinte dificil, nu spun că încerca să-mi impună ceva, dar au fost multe lucruri cu care nu am fost de acord şi am fost demis. Dacă eram maleabil, rămâneam la Steaua antrenor”, a povestit Victor Pițurcă.

Citește și: Victor Pițurcă a obținut executarea silită a lui Mircea Moise. Câți bani va primi antrenorul în urma procesului