Scărlătescu, picanterii din spatele camerelor de filmat de la Chefi la Cuțite: ”Noi am băut tot timpul. Și în timpul emisiei”

Cătălin Scărlătescu a scos la iveală ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, la Chefi la Cuțite. Celebrul bucătar a spus că atât el cât și colegii săi jurați au consumat băuturi alcoolice nu doar în pauze, ci și în timpul emisiei.

04 nov. 2022, 09:08
Scărlătescu, picanterii din spatele camerelor de filmat de la Chefi la Cuțite: ”Noi am băut tot timpul. Și în timpul emisiei”

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România și recent, a dezvăluit ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat la Chefi la Cuțite, dar și cum se înțelege cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Citește și Salariul lui Cătălin Scărlătescu l-a lăsat cu gura căscată pe Speak. Cât câștiga celebrul bucătar după Revoluție: „Niciodată nu am coborât sub suma aia”

Invitat la podcast-ul găzduit de Speak, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că se consumă băuturi alcoolice pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite atât în spatele camerelor cât și în timpul emisiei.

„Da… Noi am băut tot timpul. Și în timpul emisiei. N-am cum. Mâncarea se asociază cu băutura”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Acesta a spus că în spatele camerelor de filmat de la Chefi la Cuțite, nu se consumă doar vin ci și țuică, bere sau șampanie.

Cât de reale sunt certurile dintre cei trei chefi

Mai mult, Scărlătescu a vorbit și despre cât de reale sunt certurile dintre cei trei chefi și cât de mult îi suportă pe Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

„Ambii sunt greu de suportat. Au momente în care sunt insuportabili. Când nu e Bontea e Dumitrescu, când nu e Dumitrescu e Bontea. Nu stau să-i cântăresc. Am pierdut noțiunea cântarului. Astăzi m-a enervat Bontea, că noi trebuia să plecăm și el tot insista să cânte la chitară…S-ar putea să ne și batem. Între noi există un pact, noi niciodată nu ne vom despărți. Uită-te la Beatles ce s-a întâmplat, sunt multe formații din astea, echipe…ce rost are? Suntem o echipă superbă, atât de nebuni, cretini, frumoși, extraordinari sau nu”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Chiar dacă mai sunt și certuri între cei trei, Cătălin Scărlătescu spune că nu a fost niciodată gelos pe succesul colegilor săi și că atât Sorin Bontea cât și Florin Dumitrescu sunt niște bucătari excelenți.

„Eu nu înțeleg gelozia și ura. Nu sunt gelos. Și atunci nu pot să dezvolt o ură, nu există. E cel mai urât sentiment de pe pământ. Eu sunt sigur că dacă ne dai 10 ingrediente la fiecare și ne pui să gătim ceva, o să iasă acel ceva spectaculos, dar în trei touch-uri diferite”, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.

Citește și Cătălin Scărlătescu și-a deschis propriul restaurant. Ce reguli le impune angajaților