Cum se pleacă în vacanță cu Dacia Spring. Imaginile ‘românești’ care au stârnit controverse pe Internet

Cum se pleacă în vacanță cu Dacia Spring. Chiar dacă este considerată în principal o mașină de oraș, având o autonomie limitată, care variază în funcție de condițiile de conducere și de utilizare a vehiculului, unii români o folosesc și pentru deplasări mai lungi.

10 iun. 2023, 19:32
Cum se pleacă în vacanță cu Dacia Spring. Imaginile ‘românești’ care au stârnit controverse pe Internet
Cum se pleacă în vacanță cu Dacia Spring

Cum se pleacă în vacanță cu Dacia Spring. Spațiul pentru pasageri și bagaje este limitat, iar performanțele pe autostradă sau în teren accidentat sunt reduse. Totuși, unii dintre cei care conduc modelul electric de la Dacia țin să demonstreze că pot depăși limitele mașinii și pleacă la drumuri foarte lungi sau încarcă mașina excesiv.

Citește și: Românii nu se dezic de mașinile pe motorină. Un șofer a renunțat la Dacia Spring după numai un an: „M-am întors la o mașină normală – Golf 2.0 TDI”

Cum se pleacă în vacanță cu Dacia Spring

Este cazul unui șofer care a anunțat că a plecat cu mașina plină cu oameni și bagaje și a avut autonomie aproape 300 de kilometri. „A spus cineva… „bagaje”? Peste 290 km autonomie, peste 290 litri spațiu de bagaje! Și 4 oameni la bord!”, a scris șoferul pe grupul Dacia Spring România.

Postarea a stârnit controverse în rândul internauților, care l-au criticat pe șofer. „Cred că depășiți greutatea maximă admisă. Și NU glumesc. Mașina are 1000 kg și 1300 maximă admisă. Calculați cu 4 persoane și bagaje/ Așa e când nu înțelegi pentru ce este făcută o mașină. În cazul de față o mașină pentru oraș, nu pentru exterior/

Unde scrie în actele mașinii că este mașină pentru oraș și nu pot ieși din oraș, la drum lung? Unde scrie în lege că nu am voie să ies din oraș cu Dacia Spring? Dacă tu nu ești în stare, nu ești capabil, sau nu vrei să ieși cu Dacia Spring, din oraș, nu înseamnă că nimeni nu are voie să iasă cu mașina din oraș. Fiecare face ce vrea cu mașina lui personală. Dacă vrea cineva să meargă și până în China, cu Dacia Spring este decizia lui personală, și-o asumă.

Când vulpea nu ajunge la struguri, zice că sunt acri. Bănuiesc că ești posesor de BMW sau Audi, chiar nu înțeleg ce vă roade atât de cei care ies din oraș cu Dacia Spring? Merge cineva cu Dacia Spring în afara orașului pe banii tăi și asta te doare? Dacă ești posesor de Dacia Spring, DACĂ, parcă văd că mergi până la cumpărături cu ea și o bagi în garaj, la naftalină, să nu se uzeze”, sunt doar câteva dintre comentarii.