Românii nu se dezic de mașinile pe motorină. Un șofer a renunțat la Dacia Spring după numai un an: „M-am întors la o mașină normală – Golf 2.0 TDI”

Dacia Spring a devenit una dintre cele mai populare mașini electrice din România, foarte mulți șoferi fiind mulțumiți de economiile pe care le fac.

10 mai 2023, 12:05
Românii nu se dezic de mașinile pe motorină. Un șofer a renunțat la Dacia Spring după numai un an: „M-am întors la o mașină normală – Golf 2.0 TDI”

Chiar dacă Dacia Spring este considerată de majoritatea românilor o mașină electrică ideală datorită economiilor pe care le-au făcut, există și persoane care au ales să se întoarcă la mașinile cu combustie internă.

O parte dintre aceștia au descoperit probleme la mașină, cea mai comună fiind cea legată de timpul mare de așteptare a pieselor de schimb în cazul unor defecțiuni sau accidente. Există și cazuri în care Dacia Spring a fost scoasă la vânzare, după numai un an de la achiziționare. Asta a făcut și un șofer român, care a mărturisit că a revenit la o mașină pe motorină.

Citește și: Cu ce preț se vinde o Dacia Spring după un an de folosire. Mulți români au decis să renunțe la mașinile electrice, după vânzările record de anul trecut

„Dragii mei, după aproape 1 an de chinuri cu Spring, voi părăsi grupul. M-am întros la o mașină normală: Golf 2.0 TDI. Îmi cunosc autonomia, pot merge cu viteză nprmală în afara localității și chiar îmi permit extravaganțe precum aer condiționat sau ventilație.

Gata cu cupoanele Kaufland, aplicații nefuncționale, zeci de defecte, zero dotări și nici măcar o margaretă EuroNCAP. Nervi de oțel/baftă la vânzare și salutări”, a scris acesta pe grupul de Facebook Dacia Spring România.

Cei care au văzut postarea i-au amintit șoferului care sunt limitele unei mașini electrice, iar alții l-au ironizat pentru decizia luată.

Citește și: Cât de eficentă este, de fapt, o Dacia Spring. Un șofer scoate la iveală probleme despre care nu vorbește nimeni: „Îmi este frică constant că vehiculul se oprește”

„Apropo de spor la vânzări, vă ofer 8.000 de euro pe Springul buclucaș și navaloros, pentru dvs.”.

„Puțini înțeleg că Spring-ul este o a 2-a mașină în familie și este de oraș”.

„Cum să îți faci cont fake și să dai cu hate aici când tu nici măcar nu te-ai urcat vreodată ăn mașini noi, nu mai zic să le conduci. Câtă frustrare și hate zac în unii români. Și dacă într-adevăr ai deținut Spring, dar te-a bătut tehnologia, mulțumim că îl vinzi, nu e pentru tine. Selecția naturală își face treaba”.

„Baftă la distribuție și joc de glezne, iarna, pe ger, la curățat parbrizul de gheață cu motorul în funcție să se încălzească… Ce mișto, de acasă, de lângă cafeluță, să apeși un butonaș de pe aplicație să pornească climatizarea și, coborât la Springuleț să ai mașina încălzită, toate geamurile dezghețate… A, să te uiți merue sub ‘tedei’ să nu cumva să ai vreo pată de ulei! Nu de alta, dar aia e tot poluare!”, au fost câteva mesaje primite de șofer.