Cum se pregătesc Udrea şi Anastase de Crăciun VIDEO

Activitatea prelungită de la Parlament le-a dat Elenei Udrea şi Robertei Anastase planurile peste cap privind pregătirile de Sărbători. Totuşi, Udrea îşi propune să facă sarmale la masa de Crăciun, iar Anastase să stea cu părinţii săi.

RomaniaTV.net
20 dec. 2012, 14:03
Cum se pregătesc Udrea şi Anastase de Crăciun VIDEO

Udrea a spus că nu a apucat să se pregătescă de Crăciun din cauză că a trebuit să stea mai mult prin Parlament.

„Probabil am să mă ocup de Sărbători de la sfârşitul săptămânii. Ca toţi cei care îşi petrec Crăciunul acasă, o să am grijă să nu lipsească sarmalele de pe masă. Nu ştiu ce or să facă cei care au de plătit facturi mai mari la întreţinere că am văzut că se scumpeşte energia„, a spus deputatul PDL.

Ea nu mai aşteaptă mare lucru de la moş Crăciun care i-a făcut un cadou în avans. „Ce mi-am dorit de la moş Crăciun am obţinut. Mi-am dorit un nou mandat de deputat aşa că la Roman şi Ion Creangă moş Crăciun a venit cu acest mandat şi mi-a îndeplinit dorinţa”, a conchis Udrea.

Întrebată dacă a apucat să facă cumpărăturile de Crăciun, Roberta Anastase a răspuns: „Când Dumnezeu? N-am apucat încă, iar când am realizat că ajunul vine acum…

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor intenţionează să stea de Crăciun cu părinţii. „Ce-mi doresc mie, doresc tuturor: să avem parte de sănătate, de linişte şi să avem veşti bune„, a mai spus Anastase.