Cum se RĂSFAŢĂ ROMÂNII de 1 Mai GALERIE FOTO VIDEO

Cei care nu au plecat nici la mare, nici la munte de 1 Mai, dar au vrut cu orice preţ relaxare şi răsfăţ, au ales alte metode de a se recompensa. Astfel, mulţi dintre români s-au înghesuit la...SPA!

RomaniaTV.net
01 mai 2014, 16:10

Băi fierbinţi, jacuzzi, piscină, saună, uleiuri aromate, masaje parcă interminabile sunt doar câteva dintre surprizele care i-au aşteaptat pe cei care au vrut să se relaxeze de 1 Mai, potrivit România TV

Înviorarea de dimineaţă a început pentru cei mai mulţi la sala de fitness. Au lăsat deoparte grătarele şi s-au pus pe treaba. Aceasta a fost opţiunea celor care au vrut să scape de câteva kilograme în plus, ştiut fiind faptul că numai o „cursă” pe banda de alergare te ajută să pierzi vreo 300 de calorii şi, automat, şi din greutate.

Citeşte şi Greşeli de dietă şi sport care te îmbătrânesc

Astfel, în sălile de fitness s-a muncit pe rupte, la propriu. După trasul de fiare şi maratonul pe bandă a urmat răsfăţul. Bazinele cu apă şi jacuzzi au fost asaltate de adulţi şi copii dornici de relaxare şi distracţie. Toţi cei care au încercat aceste metode au fost mulţumiţi şi au spus că merită toţi banii.

Dar cea mai solicitată a fost camera de masaj.