Cum se schimbă norocul în dragoste pentru zodii în timpul sezonului Gemeni 2023

Este vremea Gemenilor și, pe măsură ce îl părăsim pe bunul nostru prieten, Taurul, și ne îndreptăm spre ea, sunt multe lucruri de luat în considerare în dragoste.

22 mai 2023, 07:55
Cum se schimbă norocul în dragoste pentru zodii în timpul sezonului Gemeni 2023

Horoscopul tău de dragoste pentru sezonul Gemeni este aici pentru toate zodiile din astrologie, începând cu 21 mai – 20 iunie 2023. În primul rând, știm că timpul Gemenilor  în Soare vine la jumătatea anului, ceea ce este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care auzim povești despre acei oameni Gemeni care sunt „întotdeauna pe gard”, „nici aici, nici acolo” sau au probleme în a lua o decizie. Este adevărat, plasarea Gemenilor în Zodiac este în mijlocul tuturor, ceea ce face ca sezonul Gemeni să fie oarecum conflictual uneori.

Fiecare zodie reacționează în felul său particular la fiecare semn solar, iar sezonul Gemeni se întâmplă să vină cu unele trăsături foarte dominante; comunicarea se desfășoară bine în timpul sezonului Gemeni, dar la fel și confuzia. În timpul sezonului Gemeni, ne putem baza pe ideea de a putea gestiona detaliile, în timp ce s-ar putea să nu putem alege de unde să începem.

Zodiac chinezesc 22 – 28 mai 2023. Înţelepţii Orientului anunţă belşug încă din weekend. RĂBDARE pentru o zodie!

Există o polaritate definită care vine cu sezonul Gemeni, deoarece este încărcat atât pozitiv, cât și negativ.
În funcție de zodia noastră, s-ar putea să punem lucrurile la inimă sau să devenim mult mai emoționați decât trebuie să fim, în timp ce într-o altă zi din timpul acestei zodii, s-ar putea să ne răcim, sa ne simțim gata să renunțăm la toate „doar pentru că”. Căutăm uneori sens în timpul sezonului Gemeni, iar dacă nu îl găsim rapid, renunțăm repede. Acesta este un moment pentru o mare creativitate, precum și pentru un egoism încăpățânat.

În timpul Sezonului Gemeni din 2023, există și multe alte baze de luat în considerare, cum ar fi celelalte tranzite care se formează zilnic în datele cuprinse între 21 mai și 20 iunie. Zilnic, suntem aruncați încolo și încoace de aliniamentul cosmic.

Cu toate acestea, „șirul” care ne leagă este Gemeni și pentru fiecare zodie, putem obține un indiciu despre ceea ce urmează și cum ne afectează viața amoroasă.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Ai căutat o scuză pentru a-ți scoate la iveala ego-ul super cochet și vei avea ocazia, aproape de îndată ce începe sezonul Gemeni. Ceea ce ai așteptat sunt vești bune și, pentru că te simți atât de oprit de știrile din lume și de propria ta lipsă personală de vești bune, te-ai oprit în ceea ce privește împărtășirea dragostei cu ceilalți.

Prima săptămână a lunii iunie te face să te simți fără griji și să te întorci la vechiul tău sine. Ești liber să flirtezi, să iubești, să fii iubit… Gemenii îți aduc o gură de aer proaspăt și vei fi recunoscător pentru asta!

Zodia protejată de Divinitate în ultimele zile din mai. Vin realizări majore. Cristina Demetrescu a citit în stele

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Se da drumul sezonului și… cui îi pasă, pentru că viața ta este atât de bună și atât de promițătoare încât simți că sezonul Gemeni este ceva irelevant. Ceea ce vei observa în acest timp este că ți-ai regăsit brusc vocea – nu că ai pierdut-o vreodată, dar ai fost puțin inhibat să spui ceea ce trebuie să spui, în termeni de dragoste și pasiune… și cum, iată, cineva și-a luat mojo-ul înapoi și s-a aprins. Stresul trece pe plan secund; tu și partenerul tău ati reușit să rezolvati problemele și acum, tot ce poți vedea în fața ta este o navigare lină și o vară foarte distractivă.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
În timp ce s-ar putea să fii de acord că „a fi in aer” este un lucru normal pentru a fi Gemeni, vei descoperi că deciziile pe care le iei sunt cele corecte. Acesta este un an grozav pentru voi, Gemeni, și în ceea ce privește dragostea, sunteti pe cale să aflați că sunteți cu adevărat iubiți și apreciați. S-ar putea să crezi întotdeauna că tu ești cel care face toată munca și poate chiar te-ai obișnuit cu asta. Dar acest sezon îți reîmprospătează percepția de sine.

Horoscopul verii 2023, cu Camelia Pătrăşcanu. Trei luni de abundenţă socială, amoruri fierbinţi şi tornade financiare

Se pare că ești mult mai iubit decât știi. Persoana din viața ta care înseamnă cel mai mult pentru tine… va apărea pentru tine în moduri la care nici măcar nu ai visat în această perioadă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.