Cum se simte Alexia, la o săptămână de la externare. Adolescenta de 15 ani, care și-a pierdut brațele în accidentul din Pașcani, și-a petrecut sărbătorile cu familia

Alexia Tudose, adolescenta de 15 ani căreia i-au fost replantate ambele brațe în urma accidentului de autocar din Pașcani, a fost vizitată acasă de medicul care a operat-o.

09 ian. 2023, 15:02

Alexia Tudose, adolescenta de 15 ani căreia medicii i-au replantat ambele brațe după accidentul cumplit în care a fost implicată, a fost vizitată acasă de medicul care a operat-o.

Alexia a trecut prin momente dificile după accidentul de autocar din Pașcani în care a fost implicată. A rămas fără brațe, iar medicii au reușit, după numeroase intervenții chirurgicale, să i le replanteze. Întreaga familie a stat cu sufletul la gură în toată această perioadă, însă acum sunt fericiți și recunoscători că adolescenta a scăpat cu viață din accident și că acum va putea avea din nou o viață normală.

Citește și Şoferul accidentului din Paşcani, în care Alexia și-a pierdut brațele, mărturii cutremurătoare: „După șocul ală a început panica, toți răcneau, au început să vină salvările, a venit poliția”

Mama Alexiei a postat pe Facebook o fotografie cu copila ei și medicul care a avut grijă de ea în toată această perioadă.

„Daca cineva ne-ar intreba ce ne-am dori in aceasta zi de Duminica,i-am arata pozele acestea si i-am spune ca deja avem TOT ce ne face fericiti!!! Multumim, dna Sidonia Susanu, pentru vizita!Ne-ati umplut casa cu liniste sufleteasca!”, a scris mama Alexiei.

Alexia a fost externată după două săptămâni de spitalizare și șapte operații

Alexia a fost externată pe 31 decembrie, după două săptămâni de spitalizare și șapte operații, și a putut să-și petreacă Revelionul alături de familie.

„Sunt foarte fericită că am ajuns cu bine până acum și sunt sigură că și în continuare o să fie totul bine și o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine. Doamne ajută să fiu bine, să fiu alături de cei dragi și abia aștept să-mi văd prietenii. Am emoții și știu că acasă o să fie cel mai bine. Ce-a trecut a fost, dar acum trebuie să văd ce va fi și trebuie să am o gândire pozitivă ca să pot să trec peste astea cu bine”, spunea Alexia la ieșirea din spital.

Citește și Şoferul accidentului din Paşcani, în care Alexia și-a pierdut brațele, mărturii cutremurătoare: „După șocul ală a început panica, toți răcneau, au început să vină salvările, a venit poliția”

Pe 17 decembrie, noaptea, un autocar cu 35 de persoane la bord s-a răsturnat, în municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, 25 de persoane fiind transportate la spital. Cincisprezece dintre pasageri erau adolescenţi. Printre tinerii răniţi s-a aflat şi Alexia, care şi-a pierdut în accident ambele braţe.