Oana Pellea, în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Actriţa este vaccinată cu schema completă

Actrița Oana Pellea a anunțat că se izolează după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Astfel, nu va mai putea juca în spectacolul „Scaunele" care va avea loc pe 10 octombrie, pe această cale cerându-şi iertare de la cei care au cumpărat bilete.

07 oct. 2021, 16:28
Oana Pellea, în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Actriţa este vaccinată cu schema completă

Oana Pellea, în izolare. Actriţa a anunţat că va sta izolată la domiciliu timp de şapte zile, asta în pofida faptului că este vaccinată cu schemă completă.

Să nu poți să te vaccinezi din cauza de alergii… Să-ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într-o comunitate și să nu spui nimic de frică să nu îți pierzi locul de muncă… Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate și visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili”, a anunțat Oana Pellea.

Citeste si Andreea Mantea, primele declarații după ce s-a vindecat de Covid

Actrița precizează, de asemenea, în postare că a informat conducerea Teatrului Bulandra și că nu va juca în spectacolul de pe 10 octombrie.

Îmi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie…prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într un eventual pericol de îmbolnăvire…Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile. Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să întru în contact. Îmi pare foarte rău că nu joc în dată de 10…și că sunt nevoită să mă izolez…Asta trăim și …noi să fim sănătoși!”, a precizat actrița Oana Pellea.

Citeste si Elena Merișoreanu, după ce s-a vindecat de COVID: „Nu-i mai cer lui Dumnezeu nimic. Momentan, mă izolez, nu mai cânt la evenimente”