Cum se simte Daniel Bodnar după accident: „Lupt să revin pe picioarele mele. Viaţa ne loveşte pe toţi”

Activistul de mediu Daniel Bodnar, rănit grav într-un accident rutier din Suceava, a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate.

13 mai 2021, 15:48
Cum se simte Daniel Bodnar după accident: „Lupt să revin pe picioarele mele. Viaţa ne loveşte pe toţi”
Cum se simte Daniel Bodnar după accident: "Lupt să revin pe picioarele mele. Viaţa ne loveşte pe toţi"

Cum se simte Daniel Bodnar după accident. Activistul de mediu a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. De asemenea, Bodnar le-a mulţumit tuturor pentru mesajele transmise cu ocazia zilei sale de naştere.

„Vă mulțumesc pentru urările de bine transmise cu ocazia aniversării zilei de naștere și rugăciunile înălțate către Bunul Dumnezeu pentru sănătatea mea.
Sunt progrese mici, dar sigure!

Este foarte multă muncă cu recuperarea, dar lupt să revin cât mai curând pe picioarele mele.

Viața ne lovește pe toți la un moment dat și ne arată cât de fragili suntem. Uneori este o luptă prea grea pentru unii, poate nedreaptă, poate nemeritată, dar depinde de noi cum depășim aceste momente.

Luptele se câștigă cu multă suferință, iar la capătul suferinței se află cele mai mari comori! Fiecare are de învățat și devine mai puternic după ce trece prin asemenea greutăți.
Întărit de toate aceste lovituri care au venit din toate părțile, durere și multă suferință, voi fi un om mai puternic și voi putea să îmi continui drumul mai hotărât și să fac față altor provocări mai mari!”, a scris pe Facebook activistul de mediu.

Citeşte şi Daniel Bodnar, cunoscut activist de mediu, operat de urgenţă: „Doctorii spun că probabil nu voi mai putea merge, eu însă cred în Dumnezeu”

Daniel Bodnar, rănit grav într-un accident în Suceava

Potrivit polițiștilor, Dan Ghinghiloschi, în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul BMW-ului cu volan pe dreapta, cu direcția de deplasare dinspre centrul comunei Sucevița spre comuna Marginea, pe un sector de drum în linie dreaptă, a pierdut controlul spre stânga asupra direcției de mers.

Autoturismul a lovit un podeț, apoi poarta de acces a unei gospodării și stâlpul din dreapta al porții respective, după care a pătruns în șanț, unde a lovit un indicator rutier. Mașina a rulat metri bună în derivă.

Cel care a sunat la 112 și a cerut ajutor a fost tânărul de la volan. Și el, și Daniel Bodnar au fost găsiți conștienți la fața locului. Cei doi au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava.

Tânărul care a fost la volan a scăpat cu leziuni ușoare. Din păcate, Daniel Bodnar nu avea centura de siguranță.

„A suferit o fractură de coloană lombară, paraplegie şi fractură complexă la o gleznă”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici.

Daniel Bodnar este unul dintre cei mai cunoscuți activiști din județul Suceava. De altfel, el a fost atacat de zeci de ori de mafia lemnului. Ultima dată s-a întâmplat chiar cu câteva ore înainte de accident când patronul unui gater l-a atacat cu cuțitul.