Cum se simte Ion Dichiseanu. Fiica lui a făcut declaraţii: „E o minune că trăieşte”

Cum se simte Ion Dichiseanu. Celebrul actor se află de ceva vreme internat la spitalul Floreasca din Capitală, iar familia se roagă să revină sănătos acasă. Fiica lui, Ioana, a făcut noi declaraţii despre starea de sănătate a tatălui său.

31 mart. 2021, 13:19
Cum se simte Ion Dichiseanu. Fiica lui a făcut declaraţii: „E o minune că trăieşte”

Cum se simte Ion Dichiseanu. De aproximativ trei luni de zile, medicii se luptă să-i salveze viața actorului. O bacterie i-a provocat o pneumonie bilaterală şi a fost la un pas de moarte.

Citeşte şi: Ion Dichiseanu, în stare gravă. Mesajul emoţionant transmis de fiica actorului: „Luptătorul meu trebuie să vină acasă!”

Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital. Asta datorită medicilor de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm să ajungă cât mai repde acasă, pentru că stă de ceva vreme acolo. Culmea e că nu a fost o suferință anume. El este fost fumător, s-a lăsat de fumat de trei ani. A avut o saturație ușor scăzută la plămâni, nu ceva alarmant, dar așa se situa el. În noiembrie a avut simptome care i-au dat de bănuit.

A făcut o radiografie și un CT, dar i s-a pus un diagnostic greșit, l-au trimis la bronhoscopie. La 11 zile după bronhoscopie s-a prăbușit. Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic„, a declarat Ioana Dichiseanu la Emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Cum se simte Ion Dichiseanu

Fiica lui Ion Dichiseanu a mai mărturisit că tatăl ei nu a suferit de coronavirus. Cu toate acestea, recuperarea este complicată, cu atât mai mult cu cât are o vârstă înaintată și a fost și un fumător înrăit.

Nu a fost o infecție simplă, dar nu fost Covid. El s-a ferit, s-a păzit, purta în permanență mască, evita aglomerația. Chiar îmi spunea că abia asteaptă să se vaccineze. Noi toți ne-am vaccinat.

Au fost mai multe momente de cumpănă pentru el. Cred că e o minune dumnezeiască. Pe el l-a ajutat că nu lua multe medicamente. Organismul lui a răspuns imediat la tratament. Lua doar pastile de tensiune înainte. Ținem legătura prin medici.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că vorbim despre tata acum la prezent. Medicii ne-au dat certitudini că el va veni repede acasă. Va avea nevoie de o recuperare”, a mai spus fiica actorului.


loading...