Ion Dichiseanu, în stare gravă. Mesajul emoţionant transmis de fiica actorului: „Luptătorul meu trebuie să vină acasă!”

Ion Dichiseanu se află în continuare în spital, în stare gravă, din cauza unei investigaţii „făcute greşit” la o clinică privată. Familia lui, în special fiica, se roagă pentru actor, să se însănătoşească şi să revină acasă. Recent, Ioana a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.

07 feb. 2021, 18:42
Ion Dichiseanu, în stare gravă. Mesajul emoţionant transmis de fiica actorului: „Luptătorul meu trebuie să vină acasă!”
Mesajul emoţionant transmis de fiica actorului

Ion Dichiseanu, în stare gravă

. „Tata iubeste natura, iubeste florile, iubeste animalele (chiar daca a fost la 2 mm de paralizie din cauza unei caderi de pe un cal), iubeste oamenii (chiar daca din cauza unora se lupta acum), iubeste viata.

Luptatorul meu trebuie sa vina acasa! #celmaibuntaticdinlume #vinotatasanatosacasa #tatateiubesc #intoatevietileimidorescsaimifiitata„, a scris Ioana Dichiseanu pe pagina sa de Facebook.

Tata iubeste natura, iubeste florile , iubeste animalele ( chiar daca a fost la 2 mm de paralizie din cauza unei caderi…

Publicată de Ioana Dichiseanu pe Duminică, 7 februarie 2021

De-a lungul timpului, actorul a avut parte și de evenimente mai puțin plăcute, în care a avut de suferit. Unul dintre ele este un accident chiar pe platourile de filmare, în urma căruia a ajuns de urgență la spital și a avut nevoie de o perioadă de recuperare.

Acesta se afla călare şi filma pentru un film, timp în care a fost rănit. Armăsarii s-au încăierat, ceea ce l-a făcut pe actorul acum în vârstă de 86 de ani să cadă. Acesta a fost transportat de urgență la un spital de lângă Deva, acela fiind cel mai apropiat de locul în care își desfășura atunci activitatea.

Ion Dichiseanu, în stare gravă, după o investigaţie greşită

Fiica actorului susţine că starea de sănătate a acestuia nu are nicio legătură cu infectarea cu COVID, totul fiind din cauza unor investigaţii făcute greşite.

Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpană. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legatură cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit, la începutul lunii decembrie, la o clinica privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun.

Ştiu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Aşa că va rog să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris ea pe Facebook.

Actorul Ion Dichiseanu fusese externat din spital luni, 5 ianuarie după-amiază. Acesta a trecut prin momente grele în ultimele săptămâni, după ce s-a luptat cu o pneumonie severă, pe fondul imunități scăzute datorate vârstei. La acel moment, starea actorului de sănătate era una bună, medicii lăsându-l să meargă acasă.