Cum se simte Jorge după operația la genunchi: „Mi-a intrat microbul…”

Jorge a fost operat la genunchi, după ce a părăsit Survivor România. Cântărețul s-a accident grav la picior, iar artistul a fost diagnosticat cu ruptură de menisc, motiv pentru care a fost nevoit să fie supus de urgență unei intervenții chirurgicale.

03 mart. 2023, 16:37
Cum se simte Jorge după operația la genunchi: „Mi-a intrat microbul…”

Jorge s-a accidentat grav la picior, motiv pentru care a fost eliminat din competiția Survivor.După ce a ajuns în România, cântărețul a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi.

Citiți și: Jorge și soția lui, la un pas de divorț. Dezvăluirile făcute de artist: „Noi chiar ne-am despărțit”

Din fericire, Jorge a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, iar acum se află acasă, însă medicii i-au interzis artistului să pună piciorul jos timp de cinci săptămâni.

Artistul mărturisește că a avut emoții mari în drum spre spital, acolo unde a stat doar două zile. Jorge a fost condus la spital de soția sa și a povestit că acum se simte bine, conform click.ro

Jorge: „După operație, mă uităm la Survivor din rezerva spitalului. Mi-a intrat microbul…”

„Mi-a ajuns cuțitul la os, ca să zic așa, mai exact, bisturiul. Am ieșit vesel din operație. Am stat 2 nopți internat iar acum sunt acasă. Fericit că în sfârșit m-am operat. Așteptarea asta a fost cea mai grea.Urmează 5 săptămâni în care nu am voie să pun piciorul jos însă nu mă sperie, am povestit toată procedura cu operația, într-un vlog pe care l-am postat, la cererea fanilor Survivor România. A fost interesant că seara, după operație, mă uităm la Survivor din rezerva spitalului. Mi-a intrat microbul…Prima operație din viața mea! Eu nu m-am operat în viața mea! Ba da, m-am operat la ochi. Dar nu am avut niciun oscior, niciun deget, nimic, rupt… Râd că am emoții! Deci mâine dimineață, la prima oră am înțeles că sunt primul pacient, de-aia mă internează din seara asta…”, a povestit artistul.

De asemenea, artistul a mărturisit că a ales să se opereze la un spital privat din Capitală, la același medic la care s-a operat și Cătălin Măruță, mai exact la medicul Ion Bogdan Codorean, unul dintre cei mai respectați chirurgi ortopezi din România.

„Sunt optimist! Mulțumesc Survivor România, fără voi nu aș fi reușit să fiu la operația asta! Lăsând gluma la o parte, că mi-am asumat orice accidentare atunci când m-am dus la Survivor, e bine să nu lași să aștepți. Când e ceva important trebuie să dai frica la o parte. Eu nu am simțit frică deloc, m-am ambiționat, am mers singur pe picioare până în sala de operație și  am scos și pieptul în față pentru că era un moment în care trebuia să fiu curajos! Nu este cea mai grea operație!

De-acum încolo nu poate să fie decât bine! Asta am în minte acum! Sunt fericit, e și de la perfuzii… Urmează să am vreo 6 zile de stat acasă după care am programat să filmez două podcasturi”, a povestit Jorge în vlogul pe care l-a făcut din spital.

Citiți și: Jorge a ajuns direct la spital de la Survivor România. Diagnostic teribil pus de medici