Jorge și soția lui, la un pas de divorț. Dezvăluirile făcute de artist: „Noi chiar ne-am despărțit”

Jorge și soția lui, la un pas de divorț. Cei doi sunt împreună de zece ani, iar relația lor a trecut prin multe în toată această perioadă. Au fost la un pas de despărțire și au ajuns, chiar în punctul în care au crezut că nu mai pot fi împreună.

16 feb. 2023, 15:25
Jorge și soția lui, la un pas de divorț. Dezvăluirile făcute de artist: „Noi chiar ne-am despărțit”
Jorge și soția lui, la un pas de divorț

Jorge și soția lui, la un pas de divorț. Cei doi și-au unit destinele în mod oficial în anul 2013, iar de atunci încearcă să construiască împreună o familie perfectă. Totodată, Jorge recunoaște faptul că orele de consiliere psihologică la care au apelat au fost benefice, însă dorința de a merge mai departe a fost cea care le-a salvat căsnicia.

Citește și: Jorge a ajuns direct la spital de la Survivor România. Diagnostic teribil pus de medici

Jorge și soția lui, la un pas de divorț

Nu am fost la un pas de despărțire, noi chiar ne-am despărțit de câteva ori. Am ajuns la consiliere, am ajuns la psiholog și separat și împreună. Da, și e normal să facem asta, chiar și după am mai fost și recent am fost, lucrăm în continuare, amândoi avem psiholog pentru că vrem să devenim mai buni.

Îmi doresc să fiu un om mai bun, un tată mai bun, un soț mai bun, un artist mai bun, un antreprenor mai bun și am nevoie de ajutor, pentru că avem resurse interioare și poți să îți iei informații de peste tot, însă e nevoie de exercițiu și să te centrezi, să ai un îndrumător, unde să te duci și să îți găsești forța interioară din nou.

Am descoperit la 40 de ani o traumă din copilărie de care eu uitasem, pur și simplu mi-am adus aminte de lucrul acela, am oprit mașina, îmi venea să vărs. E ceva personal, nu pot să dau detalii despre treaba asta. Mă gândeam: uite, vezi, lucrăm, mergem, facem sesiuni o dată pe lună sau de două ori pe lună, pentru că e nevoie să lași un pic de timp să lucreze.

Dacă faci a la longue e ok, e ok să faci o dată la două săptămâni sau chiar o dată pe lună. Ne-am salvat mariajul datorită nouă, un psiholog poate să te ajute, poate să te asculte, poate să îți pună întrebări ca să îți găsești răspunsurile, dar dacă tu nu vrei, niciun psiholog nu poate să te ajute”, a declarat Jorge, pentru Impact.ro.