Lili Sandu, primele declarații despre aducerea pe lume a celui de-al doilea copil: „Să ne mai punem pe treabă încă o dată”

Lili Sandu are de gând să rămână din nou însărcinată și chiar a făcut o postare pe rețelele de socializare în care i-a propus soțului ei, Silviu Țolu, să se apuce din nou de treabă.

22 dec. 2021, 23:32
Lili Sandu, primele declarații despre aducerea pe lume a celui de-al doilea copil: „Să ne mai punem pe treabă încă o dată”

Lili Sandu, 42 de ani, este una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta are deja un fiu pe nume Thomas Jay, în vârstă de un an, iar recent ea și-a exprimat dorința de a mai avea un copil.

Lili Sandu a făcut o postare pe pagina de Instagram care a dat de înțeles fanilor că frumosa brunetă este pregătită pentru o nouă sarcină. Vedeta i-a propus soțului ei cu 12 ani mai tânăr, Silviu Țolu, să mai facă un copil împreună.

Lili Sandu şi fiul ei, de urgenţă la spital: „Am trăit o traumă, la 1 dimineaţa”

Cântăreața se gândește deja să-i facă un frățior sau o surioară băiețelului ei. Lili Sandu a avut o supriză imensă când a aflat prima dată că va avea un copil, mai ales că medicii nu i-au dat prea multe șanse să rămână însărcinată pe cale naturală.

Lili Sandu a postat un videoclip cu doi frați de vârste apropiate care stau împreună. Impresionată de afecțiunea și iubirea dintre cei doi micuți din videoclip, Lili Sandu l-a etichetat pe soțul ei, Silviu Țolu și i-a propus acestuia să „se pună pe treabă” a doua oară.

„O, Doamne! Vrei să ne mai punem pe treabă încă o dată?”, a scris Lili Sandu pe Instastory, în dreptul videoclipului.

Lili Sandu, surpriză de proporții pentru românii din New York de 1 Decembrie. Chipul vedetei strălucește în celebrul Times Square într-o reclamă la vin românesc VIDEO

Lili Sandu este fascinată de fiul ei, Thomas Jay și chiar a încercat să-l învețe pe micuț câteva colinde ca să i le cânte lui Moș Crăciun.

„Noi ne-am pus pe treabă cu învățatul de colinde că acum vine Crăciunul și ne prinde Moș Crăciun nepregătiți!”, a scris vedeta pe Instagram, în urmă cu câteva zile.