Cum se simte Mihaela Tatu la 60 de ani. Și-a serbat ziua de naștere într-un mod inedit: „Am închiriat o fabrică de bere. A ținut până a doua zi”

Cum se simte Mihaela Tatu la 60 de ani. Fosta prezentatoare a schimbat anul acesta prefixul și spune că se bucură de fiecare clipă a vieții ei cu intensitate. În urmă cu 15 ani, a avut loc o mare schimbare, a reușit să își îndeplinească toate visele, lucru pe care în face în continuare.

14 nov. 2023, 22:44
Cum se simte Mihaela Tatu la 60 de ani. Și-a serbat ziua de naștere într-un mod inedit: „Am închiriat o fabrică de bere. A ținut până a doua zi”
Cum se simte Mihaela Tatu la 60 de ani

Cum se simte Mihaela Tatu la 60 de ani. Vedeta a vorbit despre etapele importante ale transformării sale personale, care au început în anul 2006. Până atunci, aceasta s-a dedicat familiei sale, dar a învățat, între timp, cum să trăiască la maxim fiecare clipă.

La 50 de ani eram în perioada de tranziție: București – Oradea, ce caut acolo, dar ce-mi place acolo, dar n-am niciun motiv, dar ce bine mă simt, după care am început să mă așez în noua directivă profesională pe care am ales-o și pentru care m-am pregătit de m-a călcat nevoia, și am început să-mi dau seama că trebuie să bifez niște lucruri pe care mi le-am dorit toată viața și n-am putut.

Pentru că trebuie să fiu nevastă, pentru că trebuie să fiu mamă, pentru că trebuie să fiu fiică și tot felul de rudă și alte preocupări. Și acum le fac”, a povestit Mihaela Tatu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Mihaela Tatu, despre bărbatul ideal: „Nu trebuie să fii de 3X bărbat, nu-mi plac bărbații copii, pe care să te apuci să-i crești!”

Transformarea sa a început în anul 2006, dar decizia de a-și îndeplini toate visele a luat-o în 2011. „De prin 2006 am început să mă gândesc cu seriozitate la mine, după care a început 2011, 2012 și din 2012 am mare, mare grijă de toate visurile mele care trebuie să devină realitate.

Dacă începeam mai devreme această transformare nu îmi făceam datoria ca mamă, soție, fiică și așa mai departe. În concluzie, nu aș fi prețuit ce am acum. Acum când știu că în spate e ce e, dar când nu știu cât e în față, prețuiesc fiecare minut”, a afirmat fosta prezentatoare de televiziune.

Cum se simte Mihaela Tatu la 60 de ani

Mihaela Tatu a împlinit în luna aprilie vârsta de 60 de ani, pe care a sărbătorit-o cu mare fast. Vedeta a închiriat o fabrică de bere, unde a petrecut până a doua zi dimineață, alături de familie și prieteni. La eveniment au participat 110 persoane din toate colțurile lumii.

Dacă am închiriat o fabrică de bere, am închiriat o fabrică de bere! Lucrurile se întâmplă, să știi, au fost vreo 110 persoane din toată lumea și nu toți, că nu ar fi încăput. A ținut de la 19.00 seara a doua zi până la 9-10. Am dormit, am luat prânzul apoi am continuat la mine acasă.

Mereu am vorbit de sănătate, am abordat subiecte de sănătate, de fibroame, de genunchi, dar există și altceva în afară de asta, există o viață frumoasă pe care nu ai cum să o trăiești”, a mai declarat Mihaela Tatu.