Mihaela Tatu, despre bărbatul ideal: „Nu trebuie să fii de 3X bărbat, nu-mi plac bărbații copii, pe care să te apuci să-i crești!”

Mihaela Tatu, despre bărbatul ideal. În vârstă de 59 de ani, vedeta s-a retras din televiziune de mai mulți ani și a recurs la o schimbare radicală a stilului de viață. Cu toate astea, a rămas la fel de energică, pozitivă și adoră să călătorească.

24 apr. 2023, 09:19
Mihaela Tatu, despre bărbatul ideal: „Nu trebuie să fii de 3X bărbat, nu-mi plac bărbații copii, pe care să te apuci să-i crești!”
Mihaela Tatu, despre bărbatul ideal

Mihaela Tatu, despre bărbatul ideal. Chiar dacă a fost mereu foarte discretă în ceea ce privește viața personală, a recunoscut întotdeauna că au impresionat-o bărbații care au dat dovadă de educație,respect, bune maniere și maturitate.

Prezentă în platoul emisiunii 40 de întrebări, Mihaela Tatu a vorbit atât despre aspecte din culisele carierei sale, cât și despre viață personală. Întrebată ce anume a impresionat-o de-a lungul timpului la bărbații din viața ei și dacă i-a speriat sau i-a intimidat cu atitudinea și cu felul ei de a fi, fosta prezentatoare a mărturisit că un bărbat trebuie să aibă multe calități pentru a o impresiona cu adevărat.

Citește și: Mihaela Tatu respectă același ritual în fiecare dimineață: „Ca să am o stare de bună dispoziție”. Ce face vedeta de când s-a mutat la Oradea

Mihaela Tatu, despre bărbatul ideal

De foarte multe ori când făceam emisiunea „De 3X femeie” erau bărbați care îmi spuneau: ‘Doamna Mihaela, dar când faceți o emisiune și De 3X bărbat?’ Și le răspundeam de fiecare dată același răspuns și pe care ți-l dau și ție acum! Nu trebuie să fii de 3X bărbat, trebuie să fii bărbat o dată, dar bine!

Femeia este cea care… Dacă intimidez? Ceea ce am spus acolo este real! Dacă intimidez un bărbat înseamnă că nu avem ce să… Eu sunt doar o femeie cu bucurii, cu un anumit fel de a fi, cu multă energie, isteață, cu simțul umorului, care nu suportă grobianismul!(…)

Mă impresionează deschisul ușii la mașină, mă impresionează deschisul ușii în momentul în care intri într-o încăpere, ma impresionează să-mi ții haina! Sunt poate o tipă de modă veche! Mă impresionează bărbatul care simte când este ceva, care intervine, care pune întrebări, bărbatul care știe să ocrotească și să facă o femeie să se simtă în siguranță!

Nu-mi plac bărbații copii, pe care să te apuci să-i crești! Nu suport în jurul meu așa ceva! Dacă nu e, nu e, avem altă treaba de făcut!(…) Am foarte mulți prieteni bărbați! Mulți și sunt adevărați și de drum lung, însă pe mulți dintre ei nu i-aș vrea lângă mine! Sunt doar prieteni! Și în acea zona de colaborare profesională sau în anumite evenimente mergem, facem echipa grozavă, dar nu i-aș vrea lângă mine! Și consider că soțiile lor sunt niște eroine!”, a spus Mihaela Tatu.