Cum se simte Nikita, după ce a fost bătută cu bestialitate de un grup de bărbați. Vedeta nu se poate ridica din pat: „A venit salvarea acasă”

Nikita trece prin clipe grele, după ce a fost bătută cu bestialitate de mai mulți bărbați în Centrul Vechi al Capitalei.

18 ian. 2024, 09:45
Cum se simte Nikita, după ce a fost bătută cu bestialitate de un grup de bărbați. Vedeta nu se poate ridica din pat: „A venit salvarea acasă”
Nikita, imobilizată la pat după scandalul din Centrul Vechi

După ce a fost bătută în Centrul Vechi al Capitalei , Nikita este imobilizată la pat și nu se poate deplasa nici măcar pentru a merge la INML ca să-și scoată un certificat medico-legal. Vedeta acuză autoritățile că nu își fac treaba.

Zilele trecute, Nikita a primit o vizită mult așteptată din partea unui prieten din Franța, iar împreună au decis să facă o plimbare pe străzile Capitalei. Întâlnirea lor a avut un sfârșit la care nimeni nu s-ar fi așteptat, cei doi ajungând să fie atacați de un grup de bărbați care i-au jefuit și i-au bătut în plină stradă.

Vedeta a ajuns de urgență la spital, la fel și prietenul, iar acum trece prin clipe și mai grele. Nikita a dezvăluit că este imobilizată la pat și nu se poate mișca, lucru care o împiedică să ajungă la INML pentru a-și scoate un certificat medico-legal.

Citește și: Nikita, bătută cu pumnii și picioarele în Centrul Vechi din București: „M-a pus jos. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani”

„Nu putem să mergem la INML. Pentru că nu pot să mă mișc din pat. A venit salvarea la mine aseară. Cum să merg la INML, dacă eu nu pot să merg. Și eu merg cu el (n.r. cu Alexandru), împreună vom merge.

Avem nevoie de spitalizare. Numai că eu nu pot să stau internată în spital lângă aceste persoane pentru că există foarte multe boli în ziua de astăzi și nu suport să stau internată, să mă uit la unul, la altul. E un haos total. Prietenii mei (n.r. o ajută), am prieteni, am vecini, prietenii mei de suflet, mai ales Alexandru are familia lui. Problema este că nu ne putem deplasa.(…) Mie mi-au furat telefonul, lui Alexandru banii”, a mărturisit Nikita.

Citește și: Nikita la un pas să își ia viața! Abuzul fizic și psihic la care a fost supusă în familia ei: Odată am băut clor de rufe, recunosc!”

Blondina face declarații șocante și acuză autoritățile că nu își fac treaba. Mai mult, vedeta susține că oamenii legii ar fi mână în mână cu atacatorii, pentru că altfel nu își poate explica de ce i-au lăsat în libertate, având în vedere că ea are totul filmat pe telefon, iar acest lucru este o probă importantă în dosar.

„Poliția nu își face datoria.(…) De ce i-a lăsat liberi?(…) Cred că erau mână-n mână cu ei. Se și vedea. Am dovezi, am videoclip. Am filmat eu”, a mai spus vedeta.