Cum se simte Oana Lis, după ce a fost operată de cancer de piele: „În fiecare zi m-am rugat”

Oana Lis trece prin momente grele după ce recent s-a operat de cancer la piele. Diagnosticul a venit extrem de neașteptat pentru vedetă.

30 mart. 2023, 08:46
Cum se simte Oana Lis, după ce a fost operată de cancer de piele: „În fiecare zi m-am rugat”
Oana Lis s-a operat recent de cancer

Oana Lis a aflat recent că suferă de cancer la piele, boală din cauza căreia a trebuit să se opereze. Diagnosticul a fost unul neașteptat, într-un moment greu pentru ea și soțul ei, Viorel Lis. La o lună de la operație, vedeta spune că nu se poate gândi prea mult la sănătatea ei, pentru că atenția ei se îndreaptă spre Viorel care are o stare de sănătate precară.

„Când am aflat care e situația, am urmat sfatul medicului și m-am operat. Nu sunt de părere că trebuie să facem din țânțar armăsar. Am văzut unele titluri din presă. Simt că am situația sub control, iar preocuparea mea majoră rămâne soțul meu, Viorel!

Trebuie să am aceeași grijă față de Viorel, pe care trebuie să-l hrănesc și să-i dau pastilele, la anumite ore, și față de care voi continua, ca până acum, cu același program. Cu excepția operației suferite, nu s-au schimbat prea multe lucruri în viața mea. Și aștept decizia medicilor și pe viitor!”, a declarat Oana Lis, potrivit playtech.ro.

Citește și: Moment neaşteptat pentru Oana Lis după ce a anunțat că are cancer. Ce i s-a întâmplat vedetei la scurt timp după ce a făcut anunțul

Cum a aflat Oana Lis că are cancer

Oana nu a avut niciun simptom care să-i indice că ar putea avea probleme de sănătate, dar o pată neobișnuită pe piele a pus-o pe gânduri. Astfel, a hotărât să meargă la un control de rutină, unde a primit diagnosticul de cancer de piele.

Vedeta și-a dorit să țină totul departe de ochii lumii, chiar dacă și-ar fi dorit să aibă parte de mai multă susținere pe parcursul acestei perioade.

Citește și: Viorel Lis a aflat secretul pe care Oana îl ascunde de mai bine de 20 de ani: ”Eu nu știam”

„Nu am vorbit decât cu câteva persoane. A fost perioadă destul de grea. Încă mai am niște dureri după intervenție. Acum realizez. Eu n-am avut nicio operație până acum, decât cea de apendicită. Am 44 de ani.

Viorel stând acasă, în ziua în care am fost la clinică nu puteam să conduc, m-am întors cu taxi. Și oamenii puternici au nevoie de sprijin. În ultimele trei săptămâni, pare că eram foarte fericită și foarte veselă. Am vrut să nu spun nimănui decât abia acum, când sunt cât de cât ok.

Nu sunt puternică mereu. Am momente în care cad, în care plâng. Am și eu nevoie de o îmbrățișare, să mă întrebi ce fac, să mergi cu mine la doctor. În fiecare zi luna asta m-am rugat”, a declarat Oana Lis.