Viorel Lis a aflat secretul pe care Oana îl ascunde de mai bine de 20 de ani: ”Eu nu știam”

Deși sunt împreună de mai bine de două decenii, Viorel Lis a aflat de curând secretul pe care soția sa, Oana, îl ascunde. Fostul edil al Capitalei a mărturisit că nu a bănuit nicio secundă ce se întâmplă.

23 mart. 2023, 10:19
Viorel Lis a aflat secretul pe care Oana îl ascunde de mai bine de 20 de ani: ”Eu nu știam”
Viorel Lis a aflat secretul pe care Oana îl ascunde de mai bine de 20 de ani

Viorel Lis a aflat secretul pe care Oana îl ascunde de mai bine de 20 de ani. Viorel și Oana Lis formează unul dintre cele mai controversate și mai longevive cupluri de la noi.

Citește și Momente de cumpănă pentru Oana Lis! Soția lui Viorel Lis a ajuns la capătul puterilor: ”Am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng”

Viorel Lis a aflat secretul pe care Oana îl ascunde de mai bine de 20 de ani

Deși relația lor a început atunci când Oana avea doar 18 ani, iar Viorel avea 53, cei doi formează un cuplu de mai bine de 25 de ani.

În ciuda tuturor controverselor legate de diferența de 35 de ani dintre ei, cei doi sunt împreună chiar și acum când fostul edil se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Cu toate că au trecut zeci de ani de când formează un cuplu, Viorel Lis a mărturisit recent, că a aflat anumite lucruri despre cea care i-a devenit oficial soție în urmă cu 12 ani, abia în ultimii ani.

Printre secretele pe care fostul edil al Capitalei le-a descoperit de curând se află și momentele în care Oana râde, chiar dacă nu este vorba despre ceva amuzant.

Viorel Lis a dezvăluit că inițial a crezut că unele lucruri nu o deranjau pe soția sa tocmai pentru că zâmbea, însă ulterior și-a dat seama că așa este felul partenerei sale, de a râde chiar și atunci când nu este fericită în anumite momente.

„Eu nu știam că Oana și atunci când are probleme tot râde, eu credeam că i-a plăcut, dar ea, de fapt, râdea de supărare”, a dezvăluit fostul edil al Capitalei în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Mai mult, Viorel Lis a recunoscut că nu a fost mereu convins de profunzimea sentimentelor pe care Oana i le-a purtat încă de la începutul relației și că și-a dat seama că soția sa îl iubește cu adevărat abia atunci când a ajuns la spital.

„Trebuie să recunosc, nu mă așteptam. Târziu de tot mi-am dat seama că Oana mă iubește foarte mult. Atunci când a trebuit să merg la spital și ea a făcut tot posibil să se interneze cu mine în cameră, a fost alături de mine tot timpul. De atunci mi-am dat seama cât poate să țină o femeie la un bărbat, chiar dacă e mai în vârstă. Și eu m-am purtat frumos cu ea tot timpul, noi nu ne-am bătut, nu ne-am înjurat, nu ne-am certat. De certat poate puțin, dar ne trecea repede. A fost o căsătorie fericită pentru mine”, a mai spus iorel Lis.

Citește și Oana Lis, mărturisiri de la începutul relației cu Viorel Lis: „Făceam crize, leșinam pe stradă, ne certam, trânteam, înjuram!”