Cum se va numi mănăstirea pe care Gigi Becali o ridică lângă Comanca. „M-am născut în aceeaşi zi cu el!” VIDEO

Gigi Becali a anunțat că intenționează să se retragă din viața publică și să-și petreacă ultimii ani din viață la o mănăstire, undeva în inima munților. Latifundiarul din Pipera ridică deja o mănăstire, în zona Olăneşti, Vâlcea, pe drumul spre localitatea Comana.

11 feb. 2022, 09:25
Cum se va numi mănăstirea pe care Gigi Becali o ridică lângă Comanca. „M-am născut în aceeaşi zi cu el!” VIDEO
Cum se va numi mănăstirea pe care Gigi Becali o ridică lângă Comanca

Cum se va numi mănăstirea pe care Gigi Becali o ridică la Comanca. Patronul celor de la FCSB, care a fost de mai multe ori la Muntele Athos, și-a găsit un loc în România în care se simte ca acolo. Este vorba despre Comanca, un sat ascuns în Munţii Căpăţânii, departe de orice şosea. Comanca este o localitate componentă a orașului Băile Olănești, din județul Vâlcea, aflată între Parcul Național Buila, Vânturița, Parcul Național Cozia și localitatea Băile Olănești.

Cum se va numi mănăstirea pe care Gigi Becali o ridică lângă Comanca. „M-am născut în aceeaşi zi cu el!”

„Satul lui Dumnezeu din mijlocul Munţilor Vâlcii”, cum mai este cunoscută Comanca, a devenit un loc preferat al lui Gigi Becali. Acestaa cumpărat teren acolo și intenţionează să construiască un oraș monahal. Mai precis, pe o suprafaţă de 30 de ha de teren, vrea să construiască 100 de chilii și cinci mănăstiri. În zonă, va construi și o mănăstire de femei!

Gigi Becali, dezvăluiri tulburătoare: „Am fost cel mai rău om. Din prea mare iubire de sine am făcut toate păcatele”

Gigi Becali a dezvăluit că bucuria sa este numai în biserică şi în Iisus Hristos. „Eu nu am fost nici la botezul nepoatei. Am fost la biserică, apoi le-am zis că nu mă duc la petrecere. Nu mai pot să suport muzica. Şi când vorbesc cu cineva mintea face rugăciunea. Dacă e Hristos cu mine, eu îl iubesc pe Hristos şi îi zic că-l iubesc. Nu pot să-i zic tot timpul, sunt trăiri şi trăiri. Şi dacă mor, vine Hristos şi mă ia de mână. Eu ca Pavel vreau să fiu. Pavel îl iubea atât de mult pe Hristos… Eu cel mai tare îl iubesc pe Ioan Botezătorul că m-am născut în aceeaşi zi cu el, pe 24 iunie. Mănăstirea pe care o fac la Comanca se numeşte Sf. Ioan Botezătorul”, a declarat Gigi Becali la Trinitas TV.

Gigi Becali, mărturisiri cutremurătoare: „În fiecare zi mă gândesc la moarte, mă imaginez în coşciug”