Cum şi-a adus Gianluca Vachi fetiţa acasă. Imaginile au impresionat milioane de persoane

Gianluca Vachi a devenit tătit pentru a doua oară. Celebrul om de afaceri italian și-a adus bebelușul acasă, într-un peisaj de vis. Sharon, partenera afaceristului, a fost impresionată până la lacrimi de modul în care ea și fetița sa au fost întâmpinate.

RomaniaTV.net
05 nov. 2020, 06:04
Cum şi-a adus Gianluca Vachi fetiţa acasă. Imaginile au impresionat milioane de persoane

Sharon Fonseca, model italian, a adus pe lume, pe 27 octombrie, o fetiță pe care au botezat-o Blu Jerusalema Vacchi. Anunțul a fost făcut de cei doi prin intermediul unei fotografii postate pe contul de Instagram.

Citește și: Gianluca Vacchi a devenit tată şi a postat prima imagine din spital. Fetiţa va purta numele unui hit mondial, care a cucerit planeta 

Ea este cu noi… Sharon și cu mine suntem fericiți să anunțăm că în această dimineață fiica noastră Blu Jerusalema Vacchi s-a născut. Mulțumesc lui Dumnezeu că este sănătoasă și deja o iubim mai mult decât propriile noastre vieți., a scris Gianluca pe pagina sa de Instagram.

Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca s-au întâlnit în urmă cu doi ani, pe platourile de filmare ale unuia dintre videoclipurile sale. Vacchi mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Ginevra Mavilla, născută în iulie 2002. Averea italianului este estimată la aproximativ 350 milioane de lire.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Welcome home Princess .. We love you Bienvenida a casa Princesa… Te amamos muchisimo @sharfonseca @robertoratti_filmmaker

O postare distribuită de Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) peOct 31, 2020 la 9:35 PDT