Gianluca Vacchi a devenit tată şi a postat prima imagine din spital. Fetiţa va purta numele unui hit mondial, care a cucerit planeta

Gianluca Vacchi este în culmea fericirii, soţia sa, Sharon Fonseca , cu 28 de ani mai tânără, a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Milionarul a aşteptat, nerăbdător, să facă cunoştintă cu primul său copil şi imediat după ce fericitul eveniment a avut loc, și-a anunțat fanii de pe reţelele de socializare de vestea minunată.  

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 08:37
Gianluca Vacchi a devenit tată şi a postat prima imagine din spital. Fetiţa va purta numele unui hit mondial, care a cucerit planeta

Gianluca a postat o imagine de familie, chiar de pe patul de spital, alături de un mesaj emoţionant. 

Ea este cu noi… Sharon și cu mine suntem fericiți să anunțăm că în această dimineață fiica noastră Blu Jerusalema Vacchi s-a născut. Mulțumesc lui Dumnezeu că este sănătoasă și deja o iubim mai mult decât propriile noastre vieți., a scris Gianluca pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Vezi si: Gianluca Vacchi, la Bucureşti. Ce maşini are în garaj excentricul milionar

She is with us… Sharon and I are happy to announce that this morning our daughter, Blu Jerusalema Vacchi, was born….

Publicată de Gianluca Vacchi pe Marţi, 27 octombrie 2020

Gianluca Vacchi își trăiește viața la 53 de ani

Într-un interviu pentru Business Insider, Vacchi a declarat că viaţa sa profesională s-a încheiat la 45 de ani, iar, de atunci, italianul a îmbrăţişat un nou stil de viaţă, care i se potriveşte de minune. A început să se ocupe de afacerile familiei sale pe când avea 25 de ani, chiar după ce şi-a terminat studiile în economie. Acesta a preluat companiile care aveau nevoie de restructurări şi le-a pus pe picioare, după care le-a listat la bursă.

“La 45 de ani am realizat că lumea nu mai are să îmi ofere nimic. Nu mai sunt interesat să câştig bani deloc, acum sunt interesat de lucrurile care mă fac curios”, a dezvăluit Gianluca pentru Business Insider.

După ce a renunţat la afaceri, Gianluca şi-a îndreptat atenţia spre social media, unde a devenit un adevărat influencer.

“Nu sunt îndeajuns de bătrân încât să nu fiu interesat de modul în care tinerii comunică acum, şi evident, de modurile în care aceştia se distrează”, a spus Vacchi. Acesta a încercat să înţeleagă cum funcţionează social media şi aşa şi-a dat seamă că el trebuie să facă parte “neapărat” din această lume!

“Oamenii nu se mai uită în ziar dimineaţa, primul lucru pe care îl fac atunci când se trezesc este să se uite pe Instagram. Toată lumea a devenit interesată de ce se petrece cu vieţile altora. E ciudat, dar asta e”a spus Gianluca Vacchi.