Cerere inedită în căsătorie, în fața a mii de oameni. Momentul emoționant a fost filmat. Toți au rămas fără cuvinte VIDEO

O tânără din Australia a postat pe rețelele de socializare momentul în care cel mai bun prieten al său și-a cerut iubita în căsătorie printr-o metodă inedită.

02 mart. 2021, 22:48
Cerere inedită în căsătorie, în fața a mii de oameni. Momentul emoționant a fost filmat. Toți au rămas fără cuvinte VIDEO

Cum și-a cerut un tânăr iubita în căsătorie. Bărbatul și-a cerut în căsătorie iubita la nunta celui mai bun prieten și a fost ”acuzat” că i-a distrus cea mai importantă zi din viața sa. Laiven Bene, din Sydney, s-a căsătorit cu soția sa pe 15 noiembrie 2020.

Cei doi au dorit să facă ziua și mai memorabilă și au planificat să pună întrebarea cea mare chiar în timpul recepției. Videoclipul postat pe rețelele de socializare o surprinde pe mireasă în timp ce se pregătea să arunce buchetul, însă se întoarce și îl oferă unei persoane anume. Tradiția spue că cine prinde buchetul miresei va fi următoarea persoană care va merge spre altar.

Cu toate că momentul a fost unul inedit, mai mulți internauți i-au acuzat pe cei doi că au distrus nunta. O persoană a specificat că nu i-ar fi convenit ca prietenul său să facă un asemenea lucru, însă există și persoane care susțin că gestul este unul impresionant, conform Daily Mail.

Citește și: Selly l-a umilit pe Mircea Badea! Replică devastatoare după petrecerea din pandemie

Cum și-a cerut un tânăr iubita în căsătorie. Cuplul urmează să își lege destinele peste două luni.

Paris Hilton a fost cerută în căsătorie. Inelul valorează peste 2,5 milioane de dolari

Vedeta a fost cerută în căsătorie chiar în luna iubirii de către iubitul său, antreprenorul Carter Reum. Vedeta a fost cerută la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere. Ceremonia a fost restrânsă și s-a desfășurat pe o insulă privată. Cererea a avut loc pe 13 februarie, însă vedeta a făcut anunțul public abia aseară. Inelul de logodnă este conceput de Jean Dousset, strănepotul lui Louis Cartier. Estate Diamond Jewelry estimează că inelul valorează peste 2,5 milioane de dolari.

Moștenitoarea celebrului lanțului hotelier cu același nume, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Carter Reum, după un an de relație. Reacția blondinei a fost emoționantă și a răspuns cu un DA răsunător la cea mai importantă întrebare din viața ei.

Citește și: Raluca Pastramă, prima declaraţie despre o nouă relație amoroasă după divorțul de Pepe