Cum şi-a cucerit Cătălin Moroşanu soţia: „Țin minte că aveam 10 lei în buzunar”

Cum şi-a cucerit Cătălin Moroşanu soţia. Luptătorul şi Georgiana formează un cuplu de 19 ani, de pe vremea când erau adolescenţi, iar sportivul nu era cunoscut şi nici nu avea o situaţie financiară foarte bună.

19 mart. 2021, 09:41
Cum şi-a cucerit Cătălin Moroşanu soţia: „Țin minte că aveam 10 lei în buzunar”
Cum şi-a cucerit Cătălin Moroşanu soţia

Cum şi-a cucerit Cătălin Moroşanu soţia. Concurentul de la Survivor România a mărturisit  în nenumărate rânduri că o apreciază foarte mult pe Georgiana, pentru că a fost alături de el şi pe vremea când nu era celebru şi nici banii.

Citeşte şi: Gigi Becali, propunere incredibilă pentru Cătălin Moroşanu. „Îţi dau maşina, lasă tot şi hai!”

Cum şi-a cucerit Cătălin Moroşanu soţia

Luptătorul a povestit că şi-a cunoscut soţia în tren, când ambii făceau naveta. Niciunul nu avea o situaţie financiară foarte bună, dar s-au iubit, s-au susţinut, iar acum formează unul dintre cele mai solide cupluri.  Cei doi au împreună o fetiţă, care poartă numele de Natalis.

Soția mea este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura. Ne-am cunoscut în tren, făceam naveta. Ea avea 16 ani și eu –17. Eram copii. Am văzut-o și mi-a plăcut foarte mult de ea. Am cucerit-o când nu eram celebru. Țin minte că aveam 10 lei în buzunar și puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane„, a declarat  Cătălin Moroşanu pentru Viva.ro.

Au existat şi zvonuri despre divorţ

Lucrurile nu au fost întotdeauna roz în căsnicia lui Cătălin Moroșanu, sau cel puțin așa au spus gurile rele. În 2019 când Moroșanu a participat la „Ferma vedetelor” nu au întârziat să apară zvonuri legate de un iminent divorț. Însă, Moartea din Carpați a ținut să precizeze la acel moment că relația lor e una sudată și nu se pune în discuție o separare.

Suntem împreună de 16 ani. Ea avea 16 ani, eu 17 ani. Amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine şi când stăteam la cămin şi împărţeam împreună o conservă de ton sau ceva şi acum a rămas lângă mine, când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soţia mea. Şi frumoasă şi eu… Moartea din Carpaţi, uită-te la mine. Am avut norocul ăsta, mi-a dăruit o fetiţă frumoasă. O cheamă Natalia şi nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, ştia care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil.

Ea este medic stomatolog, a terminat două facultăţi, Economia şi Stomatologia, acum lucrează şi ea. Tot timpul ne-am împins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul şi uite aşa resuşim să ne împingem şi reuşim să fim o familie. Eu respect femeile din două motive: datorită mamei mele şi soţiei mele, pentru că am văzut că există şi astfel de femei“, a spus Cătălin Moroşanu la vremea respectivă.