Cum și-a cunoscut Gică Hagi soția. Puțină lume știe că „Regele” fotbalului a mai fost căsătorit înainte de relația cu Marilena

Soția lui Gică Hagi a vorbit despre începuturile relației de iubire cu „Regele” fotbalului. Cum a reușit cel mai bun marcator al naționalei să o cucerească pe cea care i-a dăruit doi copii.

13 feb. 2024, 09:18
Cum și-a cunoscut Gică Hagi soția. Puțină lume știe că „Regele” fotbalului a mai fost căsătorit înainte de relația cu Marilena
Cum și-a cunoscut Gică Hagi soția. Fostul mare fotbalist a ai fost căsătorit o dată

Marilena Hagi a fost întotdeauna o prezență discretă, însă, în vara anului trecut, când Farul a câștigat Campionatul, soția lui Gică Hagi a dansat ca în tinerețe la petrecerea de titlu, alături de liderul Generației de Aur.

Când a fost întrebată despre începutul relației cu Gică Hagi, Marilena a avut o reacție de-a dreptul emoționantă. Era o tânără studentă când s-au cunoscut.

„Îmi amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate.

Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit”, declarase Marilena Hagi într-un interviu pentru newsweek.ro.

Citește și: Hagi vrea să plece de la Farul: „Am muncit 14 ani pe gratis sau pe 500 de euro salariu. Vreau să vină altcineva în locul meu”

Puțină lume știe că, înainte să o întâlnească pe Marilena, Gică Hagi a mai fost căsătorit. Cel mai bun marcator din istoria naționalei a avut un mariaj de doi ani cu Leni Celnicu, la începutul anilor ’90. Fostul fotbalist a avut de plătit o sumă colosală – 300.000 de dolari – în momentul în care divorțul s-a oficializat.

Marilena Hagi a oferit declarații emoționante, după ce fiul ei, Ianis, s-a cunnunat civil cu Elena Tănase. Ea s-a declarat extrem de mândră de fiul ei. Cei doi tineri s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Au dat o petrecere de zile, unde au fost așteptați 400 de invitați.

„E emoționant, suntem niște părinți împliniți și foarte bucuroși. Avem un Crăciun frumos și în fiecare an ne vom aminti de acest moment”, a declarat Marilena Hagi, la acea vreme.

Citește și: Gică Hagi, în topul celor mai bogați oameni din România. E acționar principal la Farul Constanța și are mai multe investiții imobiliare

Gică Haci a fost și el extrem de emoționat și a declarat că le va fi alături lui Ianis și soției lui tot restul vieții.

„Dovada că anii trec, a venit și timpul în care să mergem după copii. Important e că e o seară minunată pentru noi. E și Crăciunul. Crăciun fericit tuturor și bucurie, liniște, sănătate și spor.

Fericiți, bucuroși, cred că și socrul mic e bucuros. Suntem fericiți. Au făcut un pas înainte în viață, să fie responsabili, să se iubească și să împartă lucrurile cum trebuie.

(Dacă a comandat muzica – n.r.) Ianis comandă, ei comandă, noi suntem alături de ei. (Pregătiți pentru nepoți?) Ne dorim, vorbiți cu ei, ei trebuie să își dorească. Noi suntem lângă ei, suntem în spatele lor și trebuie să îi sprijinim”, a spus Gică Hagi.