Cum şi-a ÎNCINS o vedetă fanii într-o zi fierbinte: Un fund BOMBAT, bikini minusculi şi un PISTOL

O cunoscută vedetă din America a reuşit să îşi încingă fanii cu o serie de fotografii sexy, postate pe pagina de Twitter, în timp ce se afla într-o piscină. Coco Austin, soţia rapperului Ice-T, nu se satură din a posta fotografii în care să îşi promoveze corpul pe care şi-l lucrează în sala de forţă.

07 mai 2013, 15:04

Femeia în vârstă de 34 de ani s-a fotografiat în timp ce se relaxa alături de prietenele ei într-o piscină, potrivit The Sun.

Ea a postat mai multe fotografii sexy pe pagina de Twitter, spre plăcerea miilor de fani care urmăresc fiecare mişcare a vedetei. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscu, având un pistol cu apă în mână, femeia s-a lăsat fotografiată cu o expresie senzuală pe faţă. Citeşte şi A făcut SPECTACOL pe plajă cu formele ei APETISANTE – GALERIE FOTO

Imaginile au părut pe internet la începutul aceste săptămâni, după ce vedeta s-a distrat un weekend întreg într-o piscină din Las Vegas. Alături de imagine ea a scris şi un mesaj, declarând că o piscină este cel mai bun loc în care te poţi distra vara.

Citeşte şi Vedeta care trage de fiare pe TOCURI: Fundul acesta este gata să EXPLODEZE FOTO

Ulterior, ea a mai oferit o fotografie fanilor, lăudându-se cu abdomenul ei de invidiat şi cu faptul că are doar 13 procente de grăsime în corp, după ce se antrenează pentru mai multe ore pe zi în sala de forţă.