Cum şi-a salvat Diana Dumitrescu căsnicia: „Contează şi intimitatea sexuală”

Cum şi-a salvat Diana Dumitrescu căsnicia. Actriţa a trecut prin momente de cumpănă în relaţie, după ce a devenit pentru prima dată mamă. Vedeta este împreună cu Alin Boroi de ani buni, alături de care are un fiu.

06 ian. 2023, 09:20
Cum şi-a salvat Diana Dumitrescu căsnicia: „Contează şi intimitatea sexuală”
Cum şi-a salvat Diana Dumitrescu căsnicia

Cum şi-a salvat Diana Dumitrescu căsnicia. Înainte de actualul soț, actrița a fost căsătorită cu Ducu Ion, fiul producătoarei Ruxandra Ion, dar cei doi au divorțat în 2013.

Citeşte şi: Diana Dumitrescu și-a prins soțul în fapt, i-a găsit mesaje compromițătoare în telefon. „Sunt foarte geloasă. I-am verificat telefonul, l-am și urmărit”

Cum şi-a salvat Diana Dumitrescu căsnicia

Actrița a vorbit despre actuala căsnicie și cum a reușit să o salveze, după nașterea copilului. Diana Dumitrescu a explicat cât de importantă este înțelegerea dintre parteneri după ce femeia aduce pe lume un copil. Totodată, este foarte important ca între parteneri să existe comunicare și intimitate.

Este foarte important să păstrezi o relație apropiată cu soțul, să comunici, să ai intimitate cu soțul tău. Pentru că dacă nu, ca orice relație, se pierde, se distruge.

Plus că prima perioadă în care apare copilul și schimbările intervin nu doar pentru mamă, ci și pentru tată, trebuie și el să înțeleagă femeia mai ales că e plină de hormoni.

Dar și femeia trebuie să fie atentă la nevoile soțului. Este foarte greu și noi am trecut printr-o perioadă mai dificilă, în care era așa ‘e bine, nu e bine, ce se întâmplă cu noi’.”, a declarat vedeta pentru Cancan.ro.

După ce s-a născut fiul lor, Diana Dumitrescu şi soţul ei au plecat în vacanțe fără copil și au petrecut timp în doi. “Ne-am luat timp pentru noi, am mai plecat în weekend în doi, ne-am reconectat, e foarte important. Vorbesc nu numai de intimitatea sexuală, ci vorbesc și de intimitatea ca și cuplu, să stai de vorbă, să povestești alte lucruri ce nu țin de copil.

Am făcut un copil, am devenit mamă, schimbarea a avut loc în această perioadă de trei ani destul de dificili.

Mi-a fost foarte greu la început, tocmai pentru că eram o persoană mondenă și îmi plăcea să socializez, să ies foarte mult în oraș, să vorbesc cu oameni și așa mai departe. 

Și am avut o perioadă de dezechilibru, în care nu eram sigură ce se întâmplă – vreau, nu vreau, îmi place, nu-mi place. Dar acum, în momentul față, aș alege să fiu acasă cu copilul meu decât la un eveniment”, a mai spus Diana Dumitrescu.