Diana Dumitrescu, implicată într-un scandal. A fost nevoie de intervenţia poliţiei: „Sunt plină de spumele mării”

Diana Dumitrescu, implicată într-un scandal monstru cu o vecină. Vedeta este destul de activă pe reţelele de socializare şi împărtăşeşte cu prietenii virtuali multe dintre situaţiile prin care trece. Recent, s-a enervat la culme şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei.

05 oct. 2022, 23:39
Diana Dumitrescu, implicată într-un scandal. A fost nevoie de intervenţia poliţiei: „Sunt plină de spumele mării”
Diana Dumitrescu, implicată într-un scandal

Diana Dumitrescu, implicată într-un scandal. Fosta actriță a trecut prin momente tensionate, după ce vecina ei a chemat poliția.

Citeşte şi: Dana Budeanu șterge pe jos cu Diana Dumitrescu: „Cine dracu’ e, mă, asta? S-a descălțat pe scenă, a obosit și și-a scos cârnații”

Diana Dumitrescu, implicată într-un scandal

Diana Dumitrescu a mărturisit că s-a certat cu o vecină, deoarece ea și-a parcat mașina la poarta ei. Aceasta a chemat poliția, cu toate că vedeta și-a cerut scuze.

M-am certat cu o doamnă, sunt plină de spumele mării, care din mahalagioaică nu m-a scos, după ce mi-am cerut de trei ori scuze.

O dobitoacă, ca să-i spun și eu așa frumos aici în online, care vezi doamne i-am blocat poarta și a chemat poliția. I-am zis: ‘Faceți doamnă poză la mașină și chemați poliția, că n-am o problemă să-mi iau amendă dacă v-am blocat poarta, că și eu pățesc’”, a spus vedeta pe Instastory.

Dieta banală cu care Diana Dumitrescu a scăpat de 5 kg

Diana Dumitrescu a făcut mari eforturi pentru a ține o dietă strictă, care a avut rezultat, însă atunci când a renunțat la ea, kilogramele s-au pus la loc.

În primă fază am slăbit anul trecut 10 kg într-adevăr, cu o dietă foarte strictă, cu mâncare cântărită, dată de un nutriționist. După care m-am îngrășat la loc vreo 7 kg și nu am reușit foarte mult timp să slăbesc”, a spus vedeta pentru Viva!.

În prezent, Diana Dumitrescu a apelat la ajutorul unui specialist, care i-a recomandat psiho-dieta! „Acum, cu ajutorul psiho-dietei am reușit să mai dau jos 5 kg și sunt în continuare sub dietă, dar este o dietă extrem de relaxată, în care mănânc cam ce vreau”, a declarat Diana Dumitrescu.

Unul dintre principiile pe care le abordează psiho-dieta este intermittent fasting, adică mănânci în decursul a 8 ore, după care faci 16 ore pauză.