Cum și-a sărbătorit Alina Sorescu ziua de naștere în plin proces de divorț. Artista a împlinit 36 de ani

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere cu totul altfel față de în alți ani. Fiind în plin proces de divorț, artista nu a mai fost în acest an de ziua ei alături de creatorul de modă Alexandru Ciucu.

15 iul. 2022, 09:15
Cum și-a sărbătorit Alina Sorescu ziua de naștere în plin proces de divorț. Artista a împlinit 36 de ani

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere cu totul altfel față de în alți ani. Fiind în plin proces de divorț, artista nu a mai fost în acest an de ziua ei alături de creatorul de modă Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate, după 12 ani de căsnicie. Se vorbește despre despărțirea lor încă de anul trecut, dar la vremea aceea au negat aceste informații. Cei doi au împreună două fiice, pe Elena Carolina și Ana Raisa, care au rămas alături de mama lor, așa cum a decis instanța. Tatăl lor va putea să le viziteze de câteva ori pe lună.

Pentru Alina Sorescu joi a fost o zi specială, ziua ei de naștere. A împlinit vârsta de 36 de ani și s-a bucurat de o mulțime de mesaje de felicitare din partea internauților, dar și cadouri de la familie. Vedeta e din nou cu zâmbetul pe buze și se bucură de ea și de perioada de singurătate mai mult ca oricând.

„Îmi doresc să petrec doar alături de fetele mele, sunt cel mai important cadou. Este și primul an fără soțul meu, însă încerc să cred că lucrurile vor fi bune și mă rog să intre pe un făgaș normal. Nu sunt nici prima și nici ultima femeie în această situație. (…) Am foarte mulți oameni langa mine. Primesc numeroase mesaje, apeluri, urari, cred ca au fost zeci de mii de mesaje. (…) O să ieșim mai pe seară, eu cu fetele mele și cativa apropiati, la un restaurant, undeva ca sa marcam momentul(…)”, a declarat Alina Sorescu, la o emisiune TV.

De ce divorțeaza Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

De curând, Alina Sorescu a înregistrat și prima victorie în fața lui Alexandru Ciucu. Cântăreața a câștigat custodia copiiilor așa că cele două fiice pe care le au împreună vor sta cu mama lor.

Alexandru Ciucu se folosea de o ordonanță președințială pentru a obține custodia temporară a celor două fetițe. A motivat acțiunea prin faptul că are mult mai mult spaţiu, în vila lui din Pipera, decât Alina, care locuiește într-un apartament. Judecătorii, însă, nu le-au despărțit însă pe Raisa și Carolina de mama lor, căreia i-a dat câștig de cauză.

Imediat după ce a câștigat această bătăie, s-a trezit, brusc, că e pusă la zid cu firma ei care are datorii, iar procesul se anunță unui de lungă durată. Piano Music SRL a încheiat anul 2021 cu datorii de 120.000 de lei.

„Sunt informații interpretate eronat, care să mă discrediteze. De ce au apărut în presă chiar în acest moment aceste informații? Exact după ce s-a hotărât domiciliul fetițelor la mine.

Datoriile sunt, 90 la sută, de fapt, datorii pe care firma le are la mine ca asociat. Nu sunt datorii la stat.

Eu am făcut niște investiții anul trecut, m-am mutat cu sediul, mi-am plătit chiria în avans, pentru mult timp, plus restul de 10% datoriile curente ale oricărei firme, care se achită în luna următoare.

E ceva normal. Eu, ca asociat, ca să pot face aceste investiții, mi-am creditat firma. Nu poți să spui că sunt în faliment, falimentul este cu totul altceva”, a declarat Alina Sorescu, pentru Cancan.ro.